1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 07/20/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

Spännande designdetaljer gör att denna lux chiffong brudtärneklänning sticker ut från resten. En halterringning med kantade spegelpärlor ger sofistikerad midjeband. Dessutom är den här klänningen formad med volangutsmyckningar, en mini-längd A-linjekjol och en naturlig midja.
FORM:A-linje
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Pärlbroderi, Kristallbrosch, kristall blommig Nålar, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:VitProduktrecensioner: Skriv en recension

   2019/11/20 01:03:38
  Kamile
  Den här klänningen är så, så, så söt och super skön! Designen gör den till en bantningsklänning men är lite knubbig, fickorna är hjälpsamma och en fin tanke och längden är perfekt. Det stannade förvånansvärt samma även efter att jag tvättade det och det torkade! Det är enkelt att klä sig ner eller upp, vad vill du mer damer? Dessa killar spikade den med den här!

   2019/05/25 08:31:51
  Cathrine
  Jag köpte mig en kvällsklänning och fick min syster hennes klänning från denna sida. De är eleganta och eleganta. Hög kvalitet också. Helt enkelt bra saker till bra priser. Skulle helt rekommendera.

   2019/05/19 08:56:27
  Judi
  Min underbara dotter beställde hennes brudklänning från Bridesire. Jag kunde inte stoppa mig från att gråta som hon såg så vacker ut! Jag har aldrig känt mig så glad. Fantastisk service till sådana överkomliga priser. Vägen att gå Bridesire!

   2019/04/19 23:52:26
  Lyn
  Bröllopsklänningarna du gav mig med var väldigt attraktiva. De fick alla att se utsökta ut. Jag säger att du bor länge, Bridesire. Jag kommer snart tillbaka till dig.

   2019/04/08 03:02:57
  Gwen
  Denna webbplats tar 5 stjärnor med mig. Jag behandlas så bra att jag fortsätter att återvända. Det enda klagomålet jag har är att de behandlar mig för bra

   2019/04/03 23:53:47
  Viktoria
  Detta handlar på bästa sätt. Vilken bra webbplats och företag att göra affärer med. Deras utcheckning är inte svårt att navigera och jag hittar allt till det pris jag vill betala

   2018/01/26 08:51:40
  Jessica
  Eeek! Bara beställt min Quinceanera klänning !!! Jag kan inte vänta på att det kommer hit! Jag tittade över online för att försöka hitta en klänning som passar min mammas budget (hon låter mig bara spendera 200, allvarligt ?!) och jag kunde inte hitta något som var sött fram till idag! Jag har en riktigt fin, gulvlängd djup lila klänning som ser ut som om den kom rakt ut ur en saga! Det var super billigt så mamma lät mig få en tiara och handskar också! : D Jag har alltid väntat på att planera den här festen (vi gör ett tema för midnattspartiet) och jag stressade över vad jag skulle ha på mig, men jag är verkligen glad nu! Jag kan inte vänta på att alla ska se mig! Jag mår dåligt för tjejerna som inte får göra detta och klä sig, för jag vet att jag kommer ihåg det här för alltid!

   2017/12/21 02:22:31
  Yolanda
  Den här webbplatsen är riktigt bra, klänningarna är att dö för. Jag fick en fantastisk sjöjungfru bröllopsklänning och lyckades också få brudtärna klänningar för brudtärna. Jag fick till och med syster och jag på kvällsklänningar för efterfest. Bokstavligen en one-stop shop för klänningar. De har dock inga tillfälliga klänningar men det var inte ett problem för mig eftersom jag letade efter festklänningar.

   2017/12/18 13:40:17
  Lisa
  Jag köpte en anpassad mor till brudklänningen för min faster för två veckor sedan. Det var mörkt violett och jag trodde att hon verkligen skulle vilja ha det. Den kom fram för två veckor sedan och allt gick bra under montering. Trots att hon inte gillar den ruffade designen, sa hon att hon tycker om tyget och den övergripande komforten som hon tycker om när hon bär den. Puh! Jag trodde verkligen att klänningen suger för henne. Hur som helst, tack bridesire för de fina kläderna.

Skriv en recension för A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *