Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Halterneck Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Halterneck Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Kristalldetaljer, Pärla
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/15 16:07:14
  Charlotte
  Förra veckan besökte jag Bridesire för att leta efter en promkjole till min dotter. Personalen förstod min önskan om blygsamhet i sin klänning, så säljaren lät mig titta igenom en rad klänningar för att bestämma vilken som var den mest lämpliga för hennes ålder. Min dotter hade också en bra tid och eftersom hon har flera favoritfärger spenderade hon mycket tid på klänningar i olika färger. Jag var särskilt glad över priset och den klänning vi köpte var 70% av det vanliga priset. Min dotter kände mig som en prinsessa efter att ha försökt på sin klänning och personalen gav oss tips om att lagra klänningen på lång sikt efter att promen var över. Bridesire är en butik som jag skulle besöka igen för andra speciella tillfällen och att andra också kommer att njuta av. Jag är glad att jag valde denna plats för min prom klänning och min dotter är också.

   2017/11/28 12:40:25
  Meike
  Efter att ha skrattar om flera memes om vad man kan förvänta sig att köpa kläder på nätet, kunde jag inte hjälpa men fidget när jag beställde min prom klänning från Bridesire. WOW! Är allt jag kan säga, klänningen var perfekt exakt hur det ser ut på platsen och sant mot mått och storlek. Jag är en lycklig kund.

   2017/11/25 02:38:41
  Christiane
  Jag älskar de kvalitetsprodukter du säljer till dina kunder. Jag köpte själv en middagsklänning och materialet är hållbart. Klänningen själv är så vacker och de flesta vill veta var jag fick det från. Teamet som gjorde frakt var det bästa för att jag fick min klänning i tid utan att behöva följa upp.

Skriv en recension för A-linje Halterneck Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *