Tid:05/18-05/25
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. A-linje Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Fyrkantig
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

    2018/01/25 11:41:33
  Jeanette
  Allvarligt önskar jag hade visat om Bridesire när jag gifte mig första gången! Jag kan inte tro hur många klädalternativ de har och färger! Jag beställer inte bara min bröllopsklänning, men alla fem av min brudtärna klänningar genom dessa killar också! Jag har bokstavligen spenderat veckor shopping i butiker och kunde inte hitta vad jag ville ha, och hittade den på deras webbplats om fem minuter! Ursprungligen skulle jag göra hela min tjej i samma färg, men för att de har så många val vi tänker på att gå kortare klänningar till längre klänningar och göra olika nyanser för ett slags ombre look! Jag tror att det här verkligen kommer att göra mitt bröllop speciellt och jag kan inte vänta att se dessa klänningar personligen, jag har hört så många bra saker om dem!
    2018/02/09 14:49:24
  Sylvia
  Jag är mållös när jag öppnade mitt paket den andra dagen eftersom kappan var vacker till ett mycket billigt pris på 349,99€. Min syster var avundsjuk eftersom den såg mycket lik den 600€ brudklänning hon köpte för två år sedan för sitt bröllop.
    2018/02/13 15:55:05
  James
  Jag kunde inte överträffa möjligheten att köpa en vacker havsblå klänning som jag hittade på din webbplats, även om jag såg massor av sociala medier, varnar för att köpa en promklänning online. Det såg ut som om det gjorde online och passade mig som en handske. Jag var definitivt den bästa klädda tjejen på prom. Tack!!!
    2019/05/08 13:24:26
  Christiane
  Perfekt märkesamling i bröllopsklänning. Beställde en sjöjungfru bröllopsklänning som var så stilren som jag förväntade mig när jag köpte den. Kommer snart att besöka butiken.

Skriv en recension för A-linje Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *