Tid:02/22-02/29
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Blommor
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Röd (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/12/19 09:05:58
  Markus
  Min dotter var en gång stressad över prom eftersom hon inte hade den perfekta klänningen men jag förvånade henne med en klänning från Bridesire som gjorde henne kväll. Hon valdes som bäst klädd på prom. Tack Bridesire för att du gjorde min dotters dag.

   2019/08/29 17:02:59
  Helen
  Prislappen var vänlig. Jag älskade klänningarna och kände att jag fick verkligt värde för pengarna jag tillbringade här. Jag kommer definitivt att gå tillbaka igen.

   2019/08/22 23:27:33
  heike
  Jag trodde aldrig att jag skulle se så bra ut under vår promkväll. Andra flickor har alltid antagit att jag inte visste så mycket om mode, men jag väljer att klänningen är och min mamma gjorde en beställning och alla. Jag kan inte vänta med att handla i den här butiken med min mamma igen.

   2019/08/07 06:33:32
  Theresa
  Din webbplats är organiserad och lätt att följa. Jag har aldrig ansträngt mig för att fatta ett beslut om mitt val av bröllopsklänning. Jag är väldigt tacksam.

   2019/07/15 16:47:27
  Estelle
  Allt jag kan säga är jag blåses bort! Sjöjungfrunklänningen jag beställde för mitt bröllop är helt fantastisk! Jag kan inte vänta med att gå nerför gången som bär denna skönhet! Jag känner mig som en prinsessa! Tack för att min speciella dag känns ännu mer speciell!

   2019/06/13 19:24:18
  Stefania
  Bridesire du har de bästa klänningarna till bröllop. Min dotter tittade vacker på sin stora dag. Jag är tacksam att du gjorde hennes dag. Må Gud fortsätta välsigne dig.

   2019/06/03 02:01:57
  Monica
  Om du inte tar chanser med ditt bröllop, är Bridesire där du ska handla för den perfekta bröllopsklänningen. Jag fick min från dem, och det var super elegant.

   2019/05/26 01:16:54
  wendy
  Detta är en mycket pålitlig webbplats om du letar efter en bröllopsklänning. Vi fick en för min bästa vän, och jag måste säga att den översteg våra förväntningar. Det var verkligen väl utformat, och priset var rimligt.

   2019/04/27 04:11:21
  Precious
  Jag är mycket tacksam för er Bridesire. Jag kommer alltid shoppa med dig för att du har de bästa kvalitetsklänningarna i världen. Jag älskar dig.

Skriv en recension för A-linje Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *