Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Klänningar för brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje Elastiskt vävd Siden Golvlång Smala axelband klänning för brudens mor

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Elastiskt vävd Siden Golvlång Smala axelband klänning för brudens mor

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Hjärtformad, Smala axelband
FÅLL/SLÄP: Golvlång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Korsvis, Side Draping, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong, Elastiskt vävd Siden
Visad färg: Vit,Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/07 07:50:12
  Janet
  Det är verkligen svårt för mig att hitta klänningar som jag gillar. Jag är ganska kräsen om vilken typ av klänningar jag ska bära. Bridesire hade en massa kvällsklänningar som jag gillade, så jag tror att jag ska shoppa där i framtiden.

   2017/12/20 14:19:42
  Katie
  Jag beställde en prom klänning och det var faktiskt långt ifrån vad jag hade förväntat mig. Klänningen var Wow! Superkvalitet med mycket elegant stil. Det var exakt den klänning som bilderna hade visat och samma mätningar som jag hade skickat dem. Klänningen var vacker och passar perfekt. Jag kan inte säga hur glad jag var den kvällen särskilt på grund av de många komplimangerna jag fick från min fästman som hade tagit mig till en dans. Klänningen var så snäll att andra personer i festen inte kunde motstå att kasta snygga blick på den. Andra damer kunde inte motstå sin underbara design som de senare gick upp till mig för att fråga om var jag hade köpt klänningen. Det var en spektakulär scen, som jag skulle älska för evigt. Alla älskade klänningen. Detta företag har också bra frakt och kundservice. När min bröllopsmånad närmar sig, kan jag inte vänta med att beställa min bröllopsklänning på Bridesire.

   2017/12/07 02:32:58
  Sara Amina
  Så, min prom kommer upp och jag har inte mycket pengar att spendera, men jag vill att den ska vara så speciell som den kan vara. Min pojkvän vill att jag ska ha på sig blått eftersom han tycker att jag ser snygg ut i den. Tja, jag har inte kunnat hitta en klänning som jag tycker om i skuggan av blå jag vill ha och inom min budget. En vän berättade för mig att kolla in Bridesire. Jag gjorde och hittade den perfekta klänningen! Det är den vackraste blå jag någonsin sett !! Jag beställde det och när det kom, kände jag mig som om jag var på moln nio! Den passar perfekt och materialet är så mjukt och flödar så vackert. Nu kan jag inte vänta att överraska min pojkvän, för han har ingen aning om hur det ser ut. Ni rockar!

Skriv en recension för A-linje Elastiskt vävd Siden Golvlång Smala axelband klänning för brudens mor:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *