Tid:06/19-06/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. A-linje Chiffong V-ringad Kort/ Mini cocktail klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Chiffong V-ringad Kort/ Mini cocktail klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: V-ringad
FÅLL/SLÄP: Kort/Mini
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Halv ärm
Sleeve Type: Bell
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Veck, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong
Visad färg: Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/12 09:16:00
  GLORIA
  Jag älskade särskilt deras fantastiska kundservice. De är så enkla att prata med och fråga råd. Man känner sig nästan hemma. Om du inte har provat kläderna saknar du säkert några bra saker och upplevelser.

   2019/11/24 20:37:14
  Lola
  Den natten såg min syster trevligt ut i sin aftonklänning. Du har verkligen bidragit mycket med att få hennes födelsedagsfest att se bra ut. Tack så mycket för det bra arbetet Bridesire.

   2018/03/31 06:30:50
  Virginia
  Jag skulle vilja tacka killar för att vara tålmodig när jag lade upp min order. Jag är nöjd med klänningen eftersom det ser ut moderiktigt och stiligt. Förpackningen såg så fin ut som någon trodde klänningen var så mycket dyr. Jag kan inte glömma dina överkomliga priser, jag älskade bara allt.

   2018/02/28 09:31:09
  pamela
  Jag är inte riktigt glad i att shelling ut 500€ för att klä för speciella tillfällen, såvida det inte är min bröllopsklänning, så när min kollega berättade för mig att hon har köpt hennes kläder från Bridesire, bestämde jag mig för att prova förra månaden. Jag letade efter en korallhölje miniklänning för kontorspartiet i maj, och när jag såg en chiffongkoralklänning från en axelhölje i Bridesire, tvekade jag inte att ringa dem och placera min order på linjen. Eftersom det inte är en skräddarsydd klänning, kom ordern till omkring en vecka. Tja, det är lite lös på midsektionen, men det är okej för att jag kan gömma min stora mage. LOL! Hur som helst, jag är bara glad min kollega berättade för företaget 'coz Jag fick en underbar klänning för endast 72,99€!

   2018/01/10 19:28:40
  Dr. Markus
  Min syster köpte en röd cocktailklänning från dig för en vecka sedan och hon hade den anpassad. Vi kan inte läsa den policy som kundanpassade beställningar kan ta flera dagar, men jag tror att din personal borde ha berättat för oss också. Tja, hon tog en ny bara för att ha något att bära under festen. Trots att klänningen var vacker tycker jag att din representant måste informera kunderna om företagets regler innan de hänger sig.

Skriv en recension för A-linje Chiffong V-ringad Kort/ Mini cocktail klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *