Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Cocktailklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Chiffong Knälång Beaded Axelbandslös Cocktailklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Chiffong Knälång Beaded Axelbandslös Cocktailklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Ha en stor tid på stranden eller vid poolen i denna avkopplande och fantastiska ärmlösa cocktailklänning. Den här chiffongklänningen är designad med en avslappnad miljö i åtanke och hänger elegant från den asymmetriska midjan och smickrar din form ner till golvet. Outfiten perfekteras sedan med en axelbandslös halsringning och utsmyckas med sidogardiner och kristallbrosch.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, krås, Side Draping, Volanger, Kristallbrosch
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong
Visad färg: Clover (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/04 20:35:59
  BreeAnna
  När det gäller semester klänningar, jag kolla bara detta företag för min samling. Jag har fått mina klänningar från dem i ungefär två år i rad. Jag har spets, chiffong och en organza frock och alla ser väldigt chic ut. Deras produkter är så billiga de bryter inte min bank. Tekniskt har jag inget dåligt att säga om det här företaget och speciellt idag när jag fick halter te längd klänning jag beställde den andra veckan. Den är gul och perfekt för sommaren. Jag älskar också sin beading och draped detaljer. Det är en annan fantastisk bit från bridesire.

   2018/03/01 08:48:10
  Natascha
  Det närmade sig prom och jag ville desperat behöva en vacker klänning. Jag hade berättat för alla mina vänner att jag hade den perfekta klänningen som hämtades för prom när jag inte gjorde det i själva verket. Min omedelbara lösning var att köpa online och det gjorde jag med Bridesire eftersom min mamma brukar köpa klänningar därifrån. Min klänning var vacker och prom var fantastisk.

   2017/11/05 11:10:34
  Maria
  Vill bara meddela att min beställning anlände på det avtalade datumet och min fru älskar den sexiga klänningen jag köpte för henne. Tack för att du har hjälpt mig på min beställning. Jag kommer att rekommendera dig till mina kamrater.

Skriv en recension för A-linje Chiffong Knälång Beaded Axelbandslös Cocktailklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *