Tid:06/19-06/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/23 02:35:27
  Jana
  Beställde en underbar klänning från den här butiken på nätet och var stolt över när den kom i tid för en kvällsfest. Såg bra ut och kände mig så säker på att ha den, och det var också inom min budget.

   2020/03/29 20:07:53
  Romy
  Jag älskar mina klänningar. Jag fortsätter att beställa mer för varje gång de startas om. Klänningarna är eleganta och passar mig perfekt. Webbplatsen hade också bra rabatter och försäljningar, och jag får alltid kupongkoden

   2020/01/11 20:56:21
  Gary
  En sak jag älskar med den här butiken är det faktum att de har så många betalningsalternativ. Du känner dig inte som om du är begränsad till endast alternativet. Detta fortsätter för att visa dig att det inte finns något sätt du går miste om att se bra ut när som helst och var som helst.

   2019/11/12 07:41:16
  Beth
  Jag älskar, älskar, älskar det !!! Jag köpte den här klänningen för en bröllopsfotografering och jag måste säga att jag stod ut, på ett bra sätt. De komplimanger jag fick var så många att jag blev överväldigad. Klänningen passar som en charm.

   2019/11/05 08:28:32
  Margot
  Min syster var stressad när hennes bröllopsklänning var trasslad. Tack för en vän som rekommenderade oss till er. Bröllopsklänningen var fantastisk tack för att du gjorde min systerdag.

   2019/07/15 13:25:01
  Fahima
  Min beställning kom packat snyggt och passar mig som en handske minut jag försökte den på. Inga förändringar var nödvändiga eftersom de gjorde kläden enligt mina mätningar. Jag rekommenderar denna butik till någon shopping för en bröllopsklänning. Tack!

   2019/05/18 08:18:46
  Ralf
  Tack vare Bridesire för att skapa en garderob av ett så mångsidigt utbud av klänningar, är denna webbplats en bokstavligen en frälsare för alla desperata tjejer där ute. Du gör ett fantastiskt jobb.

   2019/03/30 12:17:50
  Nicole
  Vad får mig att komma tillbaka gång på gång, är det jag kan handla när mitt schema tillåter mig att. Jag älskar att dricka en kopp kaffe på natten och letar efter vad jag ska köpa nästa. Bekvämligheten är perfekt för mig

   2019/03/21 15:16:49
  Aimee
  Idag verkar kundservice vara en sak av det förflutna. Inte med detta företag. Deras kundservice var oöverträffad.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *