Tid:11/28-12/05
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Studentklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Pärla, Pärlbroderi, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/08/17 07:54:39
  Nenita
  De rimliga priserna lockade mig. Men jag var också desperat efter en vacker bröllopsklänning. När jag såg vad Bridesire hade till salu älskade jag den här klänningen det ögonblick som jag såg att jag beställde omedelbart min beställning. Varje brud som letar efter en unik klänning, handla här och du kommer inte ångra.

   2019/08/13 00:25:50
  Brandy
  Mitt företag har verkligen vuxit på grund av smaken och urvalet i Bridesire. Många människor litar på min verksamhet på grund av kvalitetsklänningar. Tack Bridesire för att du har gjort det möjligt.

   2019/08/11 01:52:55
  GLORIA
  Jag undrade om jag skulle få en klänning som passar mig bra eftersom jag verkligen har lagt till vikt. Jag blev förvånad när jag besökte din webbplats och jag fick en klänning. Jag är den lyckligaste kvinnan i staden.

   2019/05/05 01:15:42
  adam
  Min 7 år gamla har den sötaste garderoben nu. Det är ganska lätt att göra honom glad - jag låter honom välja färger och stilar och där och då får vi det beställt. En stor hjälp för en upptagen mamma som jag.

   2019/04/03 04:33:45
  Adelisa
  Shopping för baby shower är nu en bris. Detta företag har ett brett utbud av babyartiklar och jag behöver inte kämpa mot andra kunder för att få vad som vill.

   2018/02/14 18:16:08
  Maximilian
  Bridesire är kanske inte så populärt som en brudbutik idag, men det blir säkert bättre för att hålla sina kunder nöjda. Fem order från dem för de senaste två åren och jag kommer fortfarande att fortsätta beställa från dem i framtiden.

   2017/11/22 16:32:28
  Natalija
  Jag letade efter en promklänning till min dotter den andra veckan när jag kom till din webbplats. Jag hittade en blå kort miniklänning med rufs på hemlinjen. Den har sötnos halsringning och den rynkade läppstiftet är perfekt att gå med sin svaga men kurviga kroppsbyggnad. Jag ringde genast Bridesire och berättade för dem att jag ville ha den klänningen. Personalen var alla upphetsade och tålmodiga i telefon och jag limmades snabbt till hennes charmiga telefonkunskaper. Ändå gick ordern bra och klänningen anlände på det avtalade datumet. Jag måste säga att klänningen ser väldigt fantastisk ut i verkligheten snarare än i bilder. Jag visade klänningen till min dotter och hon älskade rufflesna samt älsklingens halsringning. Jag köpte också ett nytt par sexiga öppna toed high heeled sandaler att gå med klänningen. Vet du vad??! Jag känner att jag är i mina tonåren igen och bara tittar på min vackra dotter i den fantastiska klänningen.

   2017/10/24 00:31:36
  Barbara
  Vilken vacker kvällsklänning !!! Perfekt gjort och definitivt den färg jag ville ha; röd. På den kvällen såg jag ut som en Barbie, jag hade beställt storlek 36 att vara gjord med e lätta material. Sanningen är att när jag öppnade det paketet störde jag för att jag trodde att det skulle vara ett fel, men gissa vad? Det var av färg, material och storlek jag beställde. Alla som behöver en nattklänning ska besöka Bridesire, och jag lovar att de inte kommer att ångra!

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *