Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Taft Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Taft Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Lager, Applikation
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Taft
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/16 14:54:18
  rebecca
  Jag bär klänningen jag köpte från Bridesire; det får mig att känna mig unik och säker. Det faktum att jag fick en klänning som jag älskar från mitt första köp från Bridesire webbplats är orsaken till att jag undersöker att få en annan klänning där. Webbplatsen har ett vackert gränssnitt, och du kan titta på deras variation och utbud av kläder när du bläddrar för att hitta din perfekta klänning.

   2020/02/08 13:50:20
  denisa
  Den klänningen var så trevlig för min lilla dotter. Det var trevligt att se henne märka av vänner och släktingar vid ett tillfälle

   2019/12/13 11:58:08
  Ethel
  Besökt aldrig en mer fantastisk webbutik. Bridesire har ett stort utbud av klänningar, perfekt för alla åldrar och storlekar. Kundtjänsten på denna plats är oöverträffad. Jag tycker om att få mina klänningar härifrån. Jag har redan rekommenderat Bridesire till alla mina vänner.

   2019/07/08 22:11:24
  nadine
  Klänningen jag beställde passar bara otroligt. Jag ser, jag var inbjuden till denna bröllopsfest och jag hade på mig den klänning som jag beställde från dessa killar, gissa vad! Jag blev röstad som den bästa klädda. Vilken känsla!

   2019/05/15 06:08:46
  Jessica
  Jag blev precis gift i förra månaden och jag beställde alla mina brudtärna klänningar från Bridesire. De var alla lika vackra och bara perfekta! Alla mina brudtärnor älskade klänningarna och hela var i vördnad för de här klänningarna. Fantastiskt jobb av Bridesire.

   2019/05/14 08:16:36
  Agnes
  Jag läste specifikationerna före beställning men jag var inte säker på om de skulle vara så perfekta som det. Överraskande kom Bridesire upp till förväntningarna, jag är så glad!

   2019/03/31 15:04:33
  Bernard
  Min man har samma saker och samma färger hela tiden. Jag trodde att den här webbplatsen skulle bli bortkastad på honom. Till min förvåning lagrar detta företag vad han bär och han är lycklig.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Taft Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *