Tid:05/08-05/15
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Cocktailklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Satin Cocktailklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Satin Cocktailklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Perfekt för sommaren, den här knälånga cocktailklänningen har axelbandslös och ärmlös övre halva. Med en empire midja som samlas i knäna för att bilda en a-line silhuett, är denna cocktailklänning bäst för dem som vill visa upp sina axlar.
FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Spets, Skärp/band
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Svart, Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/14 21:04:33
  Wendy
  Min erfarenhet av Bridesire har alltid varit problemfri och snabbt i två år. Jag har redan köpt cirka 8 klänningar från dem om två år och jag har aldrig haft problem med dem. Min senaste order var under den sista veckan i mars och det kom fram idag. Det såg väldigt underbart! Jag kommer säkert att köpa från dig igen och igen och igen.

   2018/03/08 12:43:25
  Caroline
  Jag letade efter en röd promkjole förra månaden när jag snubblat på denna webbplats. Jag var imponerad av klänningarna som visas på webbplatsen och användarvänligheten på webbplatsen också. Jag valde en vacker snygg röd prom dress sötnos hals och tulle kjol. Jag ringde genast Bridesire, men kände mig frutrerad när en oförskämd representant fick mitt samtal. Hon är inte tillräckligt tålmodig när jag svarar på mina frågor, så jag bad om sin övervakare. Handledaren hanterade min order, och allt gick bra. Klänningen anlände igår och det var en underbar bit till ett rabatterat pris på grund av besväret jag upplevde med oförskämd personal. Tack, Bridesire. Det visar att du ser till att dina kunder värderas.

   2017/11/20 11:14:54
  Sharon
  Jag vet att många människor älskar att shoppa för sina bröllopsklänningar, men det var faktiskt den del av ceremonin som jag fruktade. Jag var så orolig över vad som skulle hända med Bridesire. Jag slutade med att få den vackraste klänningen som jag kunde ha föreställt mig!

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Satin Cocktailklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *