Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Axelbandslös Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Ditt bröllop kommer säkert att vara enastående med den här underbara brudklänningen i satin. Med en enkel midja och pärlpynt, finns det mycket att titta på och älska om den här klänningen. Det eleganta men ändå unika kapeltåget kan trängas och den axellösa designen och stödet visar upp det bästa en kvinna har att erbjuda. Den här klänningen är smickrande och accentuerar alla de zoner du vill visa mest, samtidigt som du minimerar det du inte gör.
FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Applikation, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/07 03:55:30
  Eileen
  Jag älskade hur denna klänning fångade ljus från olika vinklar. Även om beskrivningen säger att det är en elfenbensfärgad klänning, gör spetsmönstret på klänningen att det ser ut som att det har guldglitter, medan det inre fodret ger den en antik vit känsla.

   2019/07/19 20:23:57
  patrizia
  Webbplatsen är upprättad för att vara så lätt att använda. Jag visste exakt vad jag stilade jag ville ha så det var lätt att filtrera stilen och längden jag letade efter. Det var en snabb, enkel transaktion från början till slut. Jag älskar min klänning. Tack

   2019/06/30 23:09:39
  Susanna
  Jag beställde för en medelstor Burgundy klänning och det är precis vad jag fick. Klänningen passar på kroppen bra. Jag gillar finish och kvalitet på materialet. Tack killar.

   2019/04/28 22:33:29
  Elisabeth
  Jag är mycket hedrad att få klänningen från dig Bridesire. Det är väl passande för mig. Jag kommer att göra order med dig Bridesire.

   2019/03/23 17:21:35
  Nina
  Vad jag gillade var gratis frakt. Det gjorde min dag. Det är trevligt att ha dessa små extra när jag handlar. Detta är min gå till shopping webbplats

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *