Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Quinceanera-klänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Hovsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Skärp/band
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza
Visad färg:Lila (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/23 08:49:44
  Vanessa
  Ett bröllop är en gång i livet och du har inte råd att få något fel. Åtminstone inte bröllopsklänningen. Om du letar efter en webbsida där du kan skaffa en, har du Bridesire. Från personlig erfarenhet är detta den bästa platsen så långt jag kan berätta. Jag beställde min och inom den minsta möjliga tiden var jag där och försökte det. Den exakta som jag valde. Kan det vara bättre? Tack Bridesire.

   2018/03/15 10:35:03
  Annett
  Min systers födelsedagsbas är i slutet av månaden och jag kan inte vänta med att bära den klänning jag kom från Bridesire. Det kom fram till huset 2 veckor efter att jag lagt ut min beställning. Det var en underbar bit! Det överträffade faktiskt min förväntan eftersom jag aldrig förväntade mig en sådan fantastisk klänning från en så populär brudbutik. Klänningen var också bara 300€! Det var så mycket!

   2018/02/19 11:02:25
  marina
  Av alla de online-butiker som jag har gjort transaktioner med, är det den bästa upplevelsen jag har att köpa en anpassad passformsrock med dig. Jag beställde en anpassad, kort brudklänning till mitt bröllop nästa månad. Jag gav specifikt mina mätningar och säger upprepade gånger att jag är 5 månader på vägen. Det är bra att representanten var cool, tålmodig och kreativ när hon föreslog mig mönster som skulle få mig att se vackrare ut på den stora dagen. Jag är också ganska kort och hon föreslog att jag har en hög låg kappa istället för en kort kjol. Min, åh min! Jag kunde inte tro på mina ögon när jag såg mig att ha på mig klänningen. Jag såg snygg ut och mina vänner fortsatte att berätta för mig att klänningen såg ut som om den gjordes precis för mig! Tack, Bridesire. Du gör mig till en blushing brud.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *