Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Axelbandslös Golvlång Kort ärm Chiffong brudklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Golvlång Kort ärm Chiffong brudklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

En underbar klänning med en elegant axelbandslös halsringning. Med pärlstav utsmyckningar är denna klänning helt fantastisk. Den här klänningen har ett tåg i golvlängden och de finaste sömmarna och kommer säkert att få någon att se fantastisk ut. Denna klänning är också gjord för att hålla och kommer att hålla upp långt efter bröllopsdagen.
FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Draped, Spets
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/12/26 05:32:12
  Teresa
  Min far älskade den klänning jag fick för min mamma i 40-årsdagen. Hon såg in som om hon var i 30 år och påminde honom om så mycket. Tack för att du gjorde mina föräldrar glada igen

   2019/12/26 01:06:29
  Cyndi
  Jag älskade det faktum att du fick variation för varje dam smak och kostnad. Dina klänningar är prisvärda och är väldigt trevliga när de tas på.

   2019/12/25 09:01:05
  Larry
  Du har de bästa bröllopsklänningarna. Mina föräldrar älskade min bröllopsklänning jag fick från er, det var fantastiskt och alla älskar det.

   2019/10/11 17:34:32
  Pia
  Varje gång jag tittar på mina bröllopsfoton beundrar jag bröllopsklänningen. Jag måste tacka dig för att du gjorde ett bra jobb med att leverera klänningen i högsta kvalitet. Det är bara perfekt.

   2019/06/24 20:29:41
  Simona
  Tack Bridesire för att göra min lukt framgångsrik. Jag undrade att få min brudklänning men du kom med. Jag var väldigt glad. Jag kan inte vänta med att besöka din butik för fler klänningar.

   2019/06/22 18:01:01
  Sina
  Du är aldrig en letdown när det gäller prom klänningar. Jag beställde tre klänningar förra veckan och de levererades omedelbart. Jag gillar hur engagerade du är i ditt arbete.

   2019/05/30 14:59:11
  Maurizio
  Jag har köpt klänningar från den här sidan, och jag fortsätter att komma tillbaka för mer. De har så stor variation det är svårt att välja. Dessa killar har en bra känsla av mode. Bra plats.

   2019/05/11 18:44:47
  Jennifer
  Jag vet inte hur jag lyckats överleva innan jag kände till Bridesire. Denna sida har helt förändrat mitt liv. Jag kan bokstavligen inte stoppa mig från att köpa allt.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Golvlång Kort ärm Chiffong brudklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *