Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Druva (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/24 23:06:26
  Johanna
  Min pojkvän frågade mig vad min födelsedagspresent skulle vara, och jag berättade för henne att jag skulle vilja ha en ny klänning för min kommande 20-årsdag. Jag trodde aldrig att han var allvarlig och jag gav honom bara färgen och den design som jag ville ha på min klänning. När en brevman ringde min dörrklocka den andra dagen blev jag förvånad över att se ett paket från bridesire och lo! Och se! En fantastisk ljusrosa kort satinklänning utsmyckad med paljetter på bodice och hemlinjen stod framför mig när jag öppnade den. Och det som gjorde mig verkligen förvånad är att det passade mig perfekt! Så jag ringde min pojkvän och berättade för honom om det. Han var också väldigt glad, och han berättade för mig att bridesirepersonalen hjälpte honom väldigt tålmodigt, särskilt på klänningen. Jag vill bara säga tack till bridesire för att hjälpa min pojkvän att få den perfekta klänningen för mig.

   2018/02/05 22:17:48
  Paige
  Jag beställde min bröllops klänning från Bridesire och det var verkligen fantastiskt. Först var jag lite nervös när jag beställde något online eftersom jag aldrig någonsin gjort det förut och också på grund av min kroppsstorlek. Men efter mycket långa tankefulla dagar bestämde jag mig för att prova på deras hemsida. Placerade en beställning och en senare betalade jag en extra på endast 20 så att de kan få den anpassade passformen, och faktiskt gjorde de det bra eftersom jag kunde passa in det perfekt bra. På något sätt är det ganska litet och på grund av detta passar många klänningar mig aldrig eftersom de oftast är stora i storlek. Och slutligen när den klädda äntligen anlände, var det helt underbart och de mätningar som jag hade gett dem var de som användes för att göra klänningen. Det var den exakta matchen till vad jag ville ha. Du kan föreställa mig hur glad jag äntligen var.

   2017/12/14 05:39:31
  janina
  Jag organiserade min bästa väns bröllop för två månader sedan, och jag var också ansvarig för brudtärnaens klänningar. Utan mycket tid att springa till varuhuset tittade jag på nätet och letade efter en brudbutik. Jag kollade in denna webbplats först eftersom den har massor av val att erbjuda. Jag ringde dem två gånger, gav dem storlekarna och instruerade att leverera den följande vecka. Det var en dagsfördröjning, men det var okej eftersom tjejerna var riktigt nöjda med sina klänningar. Tack, Bridesire. Jag kommer definitivt att beställa igen.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *