Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Denna vackra brudtärna klänning är otroligt mångsidig, vilket innebär att du kan bära den vid många tillfällen, inklusive bröllop, examen, fester och mer. Det är super bekvämt och kan bäras hela dagen utan att känna sig trött. Den är gjord av chiffong med satinfoder. Den har också en axelbandslös halsringning och ärmlös topp, en vackert designad rynkad midjeband och en golvlång A-linjekjol som aldrig går ur modet.
FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/30 08:31:13
  Nadine
  Till någon där ute letar du efter prom, kväll och bröllopsklänningar bland andra typer av klänningar, har jag något för dig. Ingen online-webbplats som slår Bridesire. Ja, du hörde mig rätt och baserade på min egen personliga erfarenhet, du kan lita på mitt ord. För två veckor sedan beställde jag en aftonklänning som kom med en hytt till ett pris som jag tyckte var ett skämt. Priset var lågt som jag trodde att de var ute för att bedra mig. Två dagar senare var kvällsklänningen tillsammans med hatten, precis som jag beställde, i mina händer. Vad säger du om det?

   2018/03/14 15:11:04
  jenny
  Jag är en företagsgal, så jag har inte tid att handla på en klänning. När min syster valde mig som sin dotters gudmoder kunde jag inte säga nej och var tvungen att be min sekreterare att handla online för en klänning för mig. Hon handlade på Bridesire och lät mig välja de klänningar hon hittade för mig baserat på mina givna preferenser. Av de 10 klänningarna valde jag 6 eftersom de flesta är riktigt underbara. När klänningarna anlände, var jag den första att kontrollera dem och passa dem omedelbart. Detaljerna var verkligen fantastiska och jag kan se att de har lagt så mycket ansträngning när de skapade kläderna. Jag är en mycket noggrann person och ibland passerar vissa märken inte mina standarder, men jag måste säga att de delar jag fick från företaget är A-OK!

   2017/11/24 23:56:51
  Lkhagvadulam
  Från första gången jag gjorde affärer med Bridesire visste jag att vi skulle gå väldigt långt tillsammans. Jag gav nästan upp på online shopping speciellt för klänningar. De tidigare butikerna var antingen långsamma i leveransen, levererade fel produkt eller var för dyra. Men när min vän rådde mig att prova Bridesire visste jag att det var nödvändigt att vara något bra med dem. Jag kommer ihåg min första order var en kvällsklänning. Inte bara var leveransen snabb men också priset var rättvist. Långtid Bridesire.

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Golvlång Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *