Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Axelband Kapellsläp Ärmlös Chiffong Spets

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Axelband Kapellsläp Ärmlös Chiffong Spets

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelband
FÅLL/SLÄP:Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Spets, Volanger, Blommor
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong, Spets
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/20 09:46:52
  Francesca
  Jag är helt nöjd med nivån på kvalitet och excellens i kundtjänst som jag fått från Bridesire. Om du letar efter en utmärkt, pålitlig online bröllop butik som inte bara säljer klänningar, men tillbehör och skor också, titta inte längre än Bridesire. Vad hände var att jag hade ett desperat behov av rimligt prissatta bröllopsklänning. Jag måste vara ärlig här, jag är inte en för att spendera mycket på kläder, så behövde något som skulle vara snyggt, passa bra och vara till ett bra pris. Efter att ha gjort några online-sökningar hittade jag Bridesire och gillade vad jag såg. Webbplatsen är byggd för bekvämlighet. Du har enkel tillgång till klänningar efter stil, typ, pris och storlek. De säljer också speciella tillfällen klänningar, mode klänningar, tillbehör och mottagning favoriter, åh och låter inte glömma skor! Med hjälp av sin raffinerade sökning fann jag exakt vad jag behövde, en golvlängd satinbröllopsklänning med 1/2 ärmar. Deras beställningsprocess är ganska enkel och deras representanter är deras för att hjälpa dig om du behöver chatta lite om ditt beslut. Allt detta resulterade i en klänning med perfekt passform, och det ser helt underbart ut på mig! Mycket glad och så upphetsad att få något så underbart till så bra pris !!

   2018/01/15 15:39:54
  Elena
  Det har varit ett tag innan jag fick den exakta produkten som jag beställde online. För det mesta var jag tvungen att skicka tillbaka paketet för att få återbetalning. Jag gav nästan upp tills jag bestämde mig för att shoppa vid Bridesire. Jag kunde inte tro att det jag såg var vad de levererade.3. Slutligen har jag stött på en online klädaffär som bryr sig djupt om sina kunder. Att vara en brideszilla, jag hade en miljon frågor att fråga försäljningsrepresentanterna på Bridesire. De lät mig känna att jag störde dem. Faktum är att de var glada att kunna erbjuda all information som jag behövde. Min bröllopsklänning är allt och en påse chips. Jag kan inte vänta med att rocka den den här lördagen.

   2017/12/29 10:13:09
  Brenda
  Jag beställde en promoklänning från Bridesire via deras webbsida. Jag ville ha en välutrustad och smickrande klänning. Jag bad om en lång och smal klädsel. Kundtjänst begärde jag skicka en e-postbeskrivning och bilder av typ av klänning. Efter en veckas väntan fick jag ett samtal för leveransen av min klänning. Det var rätt promoklänning. Jag var skyldig att ge en positiv recension på företagets hemsida.

Skriv en recension för A-linje Axelband Kapellsläp Ärmlös Chiffong Spets:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *