Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje assymetrisk Chiffong V-ringad Telång

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje assymetrisk Chiffong V-ringad Telång

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: V-ringad
FÅLL/SLÄP: Telång, assymetrisk
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Draping
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Built in Bra: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Chiffong
Visad färg: Elfenben (color may vary by monitor)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/05 03:39:59
  Tattoo
  En av de viktigaste fördelarna jag märker till Bridesire e-handelswebbplats är att när du beställer en klänning och tyvärr är slut, meddelar de dig när de laddade om den. De informerar mig om en klänning som jag hade beundrat länge, och jag kunde köpa den.

   2020/03/18 16:28:26
  Helmut
  Jag hade slut på tiden för att få en klänning för en viktig fest och ville inte betala de höga priserna som mina närmaste butiker debiterade. Glad över denna webbplats och den frilly klänningen jag fick - tack för snabb leverans och en vacker klänning.

   2020/02/20 05:51:21
  Jamie
  Jag har aldrig sett min syster så lycklig. Jag fick henne en aftonklänning från dessa människor, och hon såg fantastisk ut. Jag kommer snart mer för henne och mig själv. Jag älskar varje design du har.

   2020/01/25 01:47:24
  Kathy
  Jag har min drömklänning här. Deras team var en professionell och arbetade hårt för att hålla alla brudar lyckliga. Jag rekommenderar att du kommer hit för att shoppa klänningar. De har en fantastisk grupp.

   2019/11/17 06:34:39
  Jeanette
  Fantastisk klänning. Jag köpte den gula och den lila variationen och även om de två är gjorda av olika tyg passar de båda samma och tygkvaliteten är fantastisk. Jag har redan rekommenderat dem till så många människor.

   2019/06/28 06:45:30
  Vinni
  Jag beställde för en stor klänning, även om det visade sig vara lite långt, det var allt jag gjorde. Men i allmänhet är jag förvånad över dina jobbfolk. Du förtjänar verkligen mina utmärkelser. Ingen har ens överträffat mina förväntningar som du gjorde.

   2019/06/16 09:01:51
  Erica
  Tack för att du hjälper mig att överraska min mamma på hennes födelsedag. Hon älskade kläderna och hon vill få mer av sådana. Hon kommer snart att handla. Tack igen killar.

   2019/05/27 15:27:55
  ALice
  Min kollega rekommenderade den här sidan, och jag har haft en stor erfarenhet av dem. Deras klänningar är verkligen eleganta, och deras kundtjänst är stor. Jag har köpt några vackra klänningar av dem, och jag är väldigt imponerad.

Skriv en recension för A-linje assymetrisk Chiffong V-ringad Telång:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *