1. Hemsida
  2.  > 
  3. Om oss

Newsletter

Få uppdateringar, erbjudanden och specialerbjudanden informationen. Prenumerera idag!

Om oss

Bridesire.se
DRESSBOOM LIMITED
2nd Floor Avebury House
55 Newhall Street
Birmingham
West Midlands
B3 3RB
United Kingdom
[email protected]

 

 

Är Bridesire.se den globala ledande återförsäljare för brudklänningar, speciella klänningar händelse, brudklänningar fest, och tillbehör. Kunderna kan surfa på stora online selection och välja sin favorit klänningar med stor tillfredsställelse. Bridesire.se stoltserar exceptionell kundservice, hög kvalitet och rimliga priser.

Top 6 Skäl att Handla Med Oss

Den bästa källan till förvandla ditt evenemang till något alldeles speciellt

För bröllop, årsdagar och fester av alla slag, leveranser och mode du använder speglar betydelsen och glamour för tillfället. Få de bästa artiklar för ditt evenemang utan att bryta din budget på Bridesire.se. Vi är en pålitlig global online-återförsäljare som ger dig högsta kvalitet händelsen leveranser-från skräddarsydda couture brudklänningar och unika smycken till ett brett utbud av eleganta parts lager-för att göra din speciella ögonblick oförglömlig .

Den höga kvalitet hantverk och överkomliga priser ditt särskilda tillfällen förtjänar

Bridesire.se förstår vikten av ditt evenemang, vilket är anledningen till att vi bara erbjuda högsta kvalitet på material och konstruktioner i allt vi levererar. För klänningar, har vi över 1,200 stilar som anpassas och skräddarsys efter dina exakta specifikationer. Och alla våra val är otroligt prisvärd, börjar på bara $79 och med besparingar på upp till 60 % rabatt konkurrenternas priser.

Se dina bästa på din speciella dag

Från brudklänningar till aftonklänningar, förtjänar du att se din mest fantastiska under din stora händelse. Bridesire.se förvandlar din fantasi till verklighet genom att tillhandahålla extraordinärt mode couture brud och oklanderlig design till överkomliga priser. Våra kollektioner använder endast material av högsta kvalitet och detaljer, skapa stilar som inte bara är tidlösa, men som också representerar det bästa i värde.

Direkt till din dörr, närsomhelst, varsomhelst

Det sista du behöver för ditt speciella fall är en sen leverans av en avgörande punkt (som en brudklänning eller förnödenheter parti). Bridesire.se sätter dina prioriteringar först och fartyg världen över med t.ex. DHL eller UPS. Vi ger snabbare leverans samt budget medvetna alternativ. När vi använder internationellt betrodda logistikföretag får du slappna av i vetskapen att dina viktiga leveranser kommer att vara där när du behöver dem.

Förtroende och säkerhet när du handlar

Online shopping kan vara skrämmande i vår moderna ålder av Internet-bedrägerier. Men det behöver inte vara så . Bridesire.se erbjuder en trygg och säker shopping miljö för alla kunder. Vi använder tillförlitliga system för betalningshantering, integrera VeriSigns globalt erkända betalning teknik, och acceptera kreditkort, betalkort, banköverföring, Western Union och PayPal betalningar. Nu har du bekvämligheten att betala som du vill och det förtroende att din information är säker.

Alltid ser efter dig

Vi förstår att förbereda för din stora händelse kan vara stressigt nog. Det är därför vi levererar i världsklass kundservice för att garantera din shopping upplevelse på Bridesire.se är så smidig och behaglig som möjligt. Oavsett om du har frågor innan du beställer eller efter dina objekt har anlänt, vi har erfarna medarbetare kundservice tillgänglig via chatt eller genom snabb respons biljettsystem. Från början till slutet av din shoppingupplevelse med oss, vi är dedikerade till att göra dig lycklig.