1. Hemsida
  2.  > 
  3. Om oss

Om oss

 

 

För cirka 12 år sedan bestämde vi oss för att bli annorlunda än traditionella brudbutiker och andra brudföretag. Bridesire grundades för att ge brudar den billigaste kostnaden och högsta kvalitet klänningar online. Våra klänningar är helt nya och har heller aldrig provats. Våra priser är cirka 80 % lägre än vad andra traditionella brudbutiker erbjuder.

 

På Bridesire har vi över 2 500 unika mönster. Vi har ett team på mer än 50 begåvade och erfarna klänningar och designers. Vad du kommer att få är exakt vad du ser på bilderna.

 

Dessutom, till skillnad från traditionella brudbutiker och andra företag, välkomnar vi returer och byten för att hjälpa dig att få din perfekta klänning utan krångel. Varje klänning kommer med en cashback-garanti. Se vår retur-/återbetalningspolicy för mer information.

 

Det är säkert och bekvämt att handla med Bridesire. Med våra kundrepresentanter som väntar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan vara säker på att frågorna du har kommer att klargöras på ett vänligt och kunnigt sätt. Du kan nå oss genom att skicka ett e-postmeddelande till oss eller använda vår unika onlinechatttjänst .

 

Vi förväntar oss att hjälpa dig att hitta din perfekta klänning. Bridesire är hedrad med att få helt nya klänningar av första kvalitet till så mycket som 80 % lägre än andra brudbutiker. Vi klipper och skräddarsyr alla klänningar själva. Den främsta anledningen till att våra kostnader är så låga är att vi inte har det allmänna priset för normala brudbutiker.

 

Välkommen till Bridesire!