Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Tea längd
Köp klänningar tea längd från Bridesire idag för att spara pengar. Alla klänningar tea längd är skräddarsydda för att garantera perfekt passform.
Visa 1 till 22 (av 22 produkter)

1  

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  

 Gå till 

Tea längd klänningar Tips och tricks

Korta klänningar - när kan de bäras?

Om brudklänningar bärs kort eller lång är det verkligen en fråga om smak och personlig stil. Men när kan exakta korta klänningar användas? Frågan som uppstår i början är hur kort en bröllopsklänning kan vara i allmänhet. Naturligtvis kan den kommande bruden också falla tillbaka på en kort bröllopsklänning, som till exempel slutar över knäet - som speciellt elegant och elegant sätter man ut klänningar som slutar om kalvlånga. Dessa klänningar är mycket lämpliga, till exempel i en varm månad som juli eller augusti för att vara gift. Samtidigt visar bruden sin stil med en brudklänning i kalvlängd, eftersom en kort brudklänning snabbt kan bli provocerande. Dessutom kan en brudklänning från kalvlängden bäras av nästan vilken typ av kvinna som helst, oavsett om det här är mycket smal eller kurvig byggd. Ännu bredare lår och höfter spelas väldigt bra med en brudklänning i kalvlängd och betonar fördelarna med kvinnans silhuett. Med en brudklänning i kalvlängden går det inte att gå stora kvinnor, precis som små kvinnor - du måste bara se efter matchande tillbehör.

Vilka tillbehör är perfekta för en brudklänning från kalvlängd?

Innan bruden tänker på rätt smycken som passar bröllopsklänningen är skor huvudfokus. Skorna måste passa inte bara i färg utan också stilistiskt på klänningen, så att det övergripande intrycket är rätt. Således är det särskilt viktigt i den här klännlängden, snarare att sätta på höga skor. Mindre kvinnor i synnerhet är mycket "komprimerade" med plana skor och mindre än de redan är. Därför borde bruden sitta tyst på höga skor - det här är inget problem för stora brudar, men sträcker benet och framkallar en till synes oändlig silhuett. För det andra tillbehöret, som smycken eller handväskan, borde du hålla fast vid de regler som gäller för långa klänningar: så smycken beror främst på stilen och färgen på klänningen. Att matcha en krämvit eller äggskalfärgad klänning väldigt bra pärlörhängen och matchande halsband. Till exempel, om halsen är täckt med en spetsuppsättning eller till och med höghalsad, kommer ett pärlhalsband att göra bra. Men om sektionen är närvarande kan du välja en något hängande kedja. Att matcha en krämig vit ton mycket bra gyllene eller bronsfärgade smycken, medan i ett "riktigt" vitt silver smycken harmoniserar perfekt. Så att inga faux pas upp här, är det värt att investera direkt i en lämplig smyckeset och informeras i enlighet därmed. En annan blickfångare på den vackraste dagen i brudens liv kan också vara blommor i hennes hår. Det borde återigen baseras på klänningens färg, men också på hårfärgen och hudfärgen. I bästa fall kan bruden väva eller sätta några blommor i hennes hår, som kan tas från brudbuketten. Brudbuketten brukar matcha brudgummens klänning, skor och klädsel.