Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Studentklänningar
Om du letar efter studentklänningar, är du på rätt ställe. Stort utbud av skolavslutnings klänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Alla studentklänningar är skräddarsydda för att garantera perfekt passform.
Visa 1 till 24 (av 357 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Halterneck Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Jag sjönk med att säga tack till min underbara ordning. Jag hade inte förväntat mig ett utmärkt på grund av dess billigt pris. Detta är förmodligen den första klänningen jag köpte med ett mycket billigt pris, men fylld med vackra detaljer. Tack!

  Kund: Faiz Datum:04-04-2017

 2. slida/kolumn V-ringad Knälång Kort ärm Chiffong Klänning

  Jag var fruktansvärt behov av en ny LBD två månader sedan eftersom jag var tvungen att imponera på en dag. Jag kunde inte hitta en bra som smickrar min kroppsform. Du förstår, jag har större torsos och mindre höfter, men jag verkligen drömmer om att bära en kropp kramas LBD som inte överdriva min manliga formen. Tur att jag lyssnade till min bästa vän när hon berättade för mig att söka efter den i Bridesire. Jag valde en fantastisk en och berättade för dem att göra vad de kan för att dölja min manliga formen. Jag blev förvånad när de lagt till en subtil tåg, som subtilt dölja min manliga form, men smickrar min fit midsection. Jag hade en fantastisk upplevelse med dig, killar. Låt mig säga att min dag faktiskt sa att jag är den sexigaste kvinnan han någonsin daterat i 2 år! Min bästa vän berättade för mig också att jag såg extremt sexig i den. Jag kände verkligen smickrad och glad ’coz klänningen endast säljs på $ 250 på grund av försäljningen. Åh, och innan jag glömmer, några av mina kusiner såg på klänningen och de är ganska imponerad av det, särskilt när jag berättade för dem om priset och hur jag fick det från dig. De sa att de kommer att beställa från dig nästa månad för deras kommande hemkomst part. Tack!

  Kund: Donna Datum:13-04-2017

 3. A-linje Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

  Min första dag någonsin med min blivande man skulle vara i en veckas tid. Så jag tog mina specifika mätningar och lade en order på en balklänning på Bridesire. Jag kunde inte dölja glädje när klänningen kom en dag tidigare än väntat. Men den bästa delen var när jag var tvungen att öppna paketet och prova det. I själva verket det gjordes enligt mina mått, bokstavligt talat; Jag såg aldrig någon brist på den. Bra jobbat Bridesire och fortsätt med det!

  Kund: marlena Datum:22-04-2017

Bästa erbjudandena

Relaterade kategorier