Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Studentklänningar
Om du letar efter studentklänningar, är du på rätt ställe. Stort utbud av skolavslutnings klänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Alla studentklänningar är skräddarsydda för att garantera perfekt passform.
Visa 1 till 24 (av 357 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Rundad Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Jag letade efter en destination brudklänning förra månaden. Jag och min fästmö är gifta i Honolulu, Hawaii i juni, och jag letade efter den perfekta stranden klar klänning. Jag har egentligen aldrig upplevt att köpa något från Bridesire, men jag har hörde ett office säga att det är ett bra företag. Jag försökte kontrollera platsen och jag blev chockad av sitt breda utbud av destinations brudklänning. Jag tyckte att det här asymmetriska balklänning organza klänning med älskling halsen och jag kunde inte slita blicken från den. Jag ringde företaget omedelbart och en mjuk talande representant svarade min uppmaning. Hon var så artig och vänlig, tar mig genom transaktionen med lätthet. Jag gav henne mina behov och önskemål och hon försäkrade mig att klänningen kommer att levereras i en månad. Visst, kom klänning i en månad, men livstycket var lite löst, så jag skickade det tillbaka till dem och krävde att de måste skicka den till mig på mindre än en vecka. Återigen kom klänning i mindre än en vecka och den här gången de ville mig eftersom det är redan perfekt och de gav mig också en matchande näsduk!

  Kund: Christian Datum:10-05-2017

 2. A-linje Chiffong V-ringad Knälång Ärmlös brudtärna klänning

  Vilken vacker klänning !!! Perfekt gjort och definitivt färgen jag ville; röd. På kvällen var jag ser ut som en Barbie hade jag beställde storlek 36 som ska göras med e lätt material. Sanningen är att när jag öppnade paketet, orolig jag eftersom jag trodde att det skulle vara ett misstag, men gissa vad? Det var av färg, material och storlek jag hade beställt. Någon i behov av en nattlinnet bör besöka Bridesire, och jag lovar att de kommer att vara no regrets!

  Kund: Dorota Datum:19-05-2017

 3. Slida/ Column Knälång Chiffong Hjärtformad brudtärna klänning

  Under min sons bröllop, placerade jag en order i Bridesire för en klänning. Jag använde alternativet anpassade dimensionering på beställning. Jag använde min bästa skräddare att få mina mått bra gjort. Jag skickade sedan mätningarna till Bridesire och min klänning kom passande som en handske. Kunderna borde prova detta alternativ särskilt de osäkra med storlekar. Längden samt var alltför så perfekt. De finns också för att chatta en på en när du beställer. Jag älskar Bridesire och det är från vet att min onlinebutik.

  Kund: sharon Datum:28-05-2017

 4. slida/kolumn Hjärtformad Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Jag letade efter en balklänning för min dotter häromveckan när jag kom till din webbplats. Jag hittade en blå kort klänning med volanger på fållen. Det har fått älskling halsen och rynkad livstycket är perfekt att gå med henne skör men kurvig kropp. Jag omedelbart kallas Bridesire på en gång och berättade för dem att jag ville ha den klänningen. Personalen var alla glada och patient på telefonen och jag var snabbt limmade till hennes charmiga telefon färdigheter. Ändå ordern gick bra, och klänningen kom på avtalad tid. Jag måste säga att klänningen ser mycket imponerande i verkligheten snarare än i bilder. Jag visade klänningen till min dotter och hon älskade volanger samt älskling halsen. Jag köpte också ett par nya sexiga öppna toed högklackade sandaler att gå med klänningen. Vet du vad??! Det känns som jag är i tonåren igen bara blickar på min vackra dotter i den fantastiska klänning.

  Kund: Anna Datum:06-06-2017

 5. slida/kolumn Halterneck Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Det var min första gången att handla på nätet. Jag shoppade runt de berömda och ledande butiker men priserna var inte bekvämt. Det var tills jag fick Bridesire att jag gjort min beställning. Klänningen var så anmärkningsvärt av hög kvalitet. Det var min väns bröllop och allt jag fick var positiva kommentarer om klänningen. Allt jag kan hänvisa är Bridesire där kvalitet är nyckeln. Jag skulle besöka denna webbplats för någon annan ordning för en händelse. Så fantastiska.

  Kund: Bettina Datum:15-06-2017

Bästa erbjudandena

Relaterade kategorier