Hemsida >  Brud festklänningar >  Brudtärneklänningar >  Spets
En spets klänning lägger till en vacker touch av konsistens och sexiness till alla brudens fest och till bröllopsdagen själv.
Visa 1 till 24 (av 25 produkter)

1  2

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2

 Gå till 

Varför spetsar klänningar är så populära

Om brudtärneklänningar är långa eller klänningar billigt köpt är ganska sekundär. Eftersom bröllopet förmodligen är den vackraste händelsen i en kvinnas liv, borde hennes brudtärna i sina klänningar också skina i ett vackert ljus bredvid bruden. Klänningar med spetsar är särskilt populära bland brudtärna. Klänningar som är dekorerad eller täckt med spetsar är återigen mycket mer eleganta och festliga än klänningar som saknar spetsbeklädnad. Varianterna med spetsar är fantastiskt varierade, så det finns något för varje smak: en spetsad halsringning, spetsdekorerade ärmar eller en klänning vars ytterplagg är helt av spetsar .. Så någon kvinna med liten ansträngning kan känna sig som en prinsessa för en kväll men utan att straffa bruden. Som klänningar ofta inspireras av brudklänningen stil och en majoritet av brudarna bestämmer om blonda klänningar, valet av brudtärna ofta faller på klänningar med spets. En klänning med spets är också tillgänglig för varje kvinna, oavsett om den är smal eller lite svagt och ger bäraren en mycket speciell touch. Dessutom är knipsklänningar nästan aldrig ute av mode och kan underbart användas på sommaren eller till och med vid höstbröllop - alla säsongsoberoende. Dessutom är en decollete, som är dekorerad med spets, ännu mer förförisk, utan att vara påträngande eller billigt.

Vilka tillbehör till klänning med spets kan bäras

Speciellt vid bröllopet vill kvinnorna - i detta fall brudtärna - sätta sig i rampljuset. Nu uppstår frågan vilka tillbehör kan bäras med klänningar med spets. För ett extravagant utseende gör Blazer, som även kan kombineras med en Blazer. Klänningen och färgen på klänningen ska samordnas. Även en stal går väldigt bra med spetsens klänning och borde också matcha klänningens färg. Även skor till klänningen är viktiga: med stilettor är det ganska mycket varje kvinna som har rätt, eftersom de förbättrar klänningen dessutom och naturligtvis sträcker benen optiskt. Färgen på skor är återigen baserad på klänningen, annars kan du inte göra någonting fel med svarta skor. Lika viktigt är matchande smycken, som till största del består av örhängen, ett halsband och / eller matchande armband (armband). För klänningar med spets passar mycket bra pärlor eller filigree smycken i silver eller guld - eftersom tunga smycken kan gälla. Om det finns ett tips i décolletéområdet kan kedjan helt utelämnas, eftersom detta område redan är isatt. Istället bildar örhängen en fin kontrast. Handväskan ska vara ganska enkel i spetsen och baseras på skorna och klänningen. Särskilt eleganta här är de så kallade kopplingarna, som slits löst under armen utan band.