Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Med ärm
Vi har den största samlingen klänningar med ärm på nätet. Köp klänningar med ärm från Bridesire idag för att spara pengar.
Visa 1 till 24 (av 164 produkter)

1  234567

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  234567

 Gå till 

Snygga klänningar med ärmar

Letar du efter en elegant och elegant brudklänning för ditt bröllop? Vad sägs om en modell med ärmar? Det behöver inte alltid vara den straplösa bröllopsklänningen. Sleeved modeller ser tidlösa, klassiska men feminin. De är särskilt lämpade för vinterbröllop, men kan också bäras bra på våren eller hösten. Dessutom behöver de inte nödvändigtvis kombineras med en bolero. Med en bröllopsklänning med ärmar är du perfekt stylad för kyrkan eller registret. Det är där axlarna måste täckas. Tack vare ett stort urval av väldigt olika mönster finns det rätt brudklänning med ärmar för alla typer av kvinnor. Till exempel kan du välja en mycket enkel modell med vita ärmar. Lite mer extravaganta är modeller med dekorativa trumpet ärmar eller vintage-look puff ärmar. Även spetsbröllopsklänningar, som är dekorerade med spetshylsor, är perfekta för den stora dagen. Dessa modeller har ett särskilt romantiskt och feminint utseende. Det finns också många modeller, som är försedda med genomskinliga ärmar. Medan vissa modeller är kortärmade, har andra klänningar midriff eller långärmad duchesse. Bli inspirerad av de många olika möjligheterna och hitta den perfekta bröllopsklänningen för ditt bröllop.

Matchande tillbehör till klänningar med ärmar

Klänningar med ärmar kan kombineras på olika sätt. Med rätt tillbehör kan du komplettera ditt utseende och inse din version av den perfekta brudens utseende. En stor roll spelas av rätt smycken. För ett glamoröst utseende är glittrande uttalande halsband eller iögonfallande ljuskronor det rätta valet. Även en bländande tiara kan lägga en lyxig touch på din outfit. Om du föredrar det enkelt och klassiskt, kombinerar du bröllopsklänningen med ärmar men bara med pärlhalsband eller filigree guldsmycken. Ett annat viktigt tillbehör är slöjan. Om du bestämmer dig för en spetsad brudklänning, kan du väl välja ett slöja av känslig spets. Å andra sidan passar en genomskinlig slöja till en enkel klänning. Även brudhandskar matchar klänningen med ärmar. Långärmade modeller kombineras bäst med korta handskar. För en kortärmad klänning kan du också bära brudhandskar som når över armbågen. Din outfit kommer att rundas av med en elegant brudväska. Kopplingar eller Pochettes är perfekta för ett festligt utseende. Vita eller champagnefärgade modeller med en något blank yta är idealiska. Vissa påsar är noggrant broderade, andra är dekorerade med mousserande strass. Nu behöver du bara rätt skor för ditt utseende. Pumpar eller höga klackar är populära bröllopsskor. Om du föredrar att ha platta skor, kan du också kombinera din brudklänning med ärmar med feminina ballerinas i vitt.