Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Färgade
Stort utbud av färgade klänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Färgade klänningar finns nu på Bridesire till otroligt pris!
Visa 1 till 24 (av 25 produkter)

1  2

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2

 Gå till 

Färgade klänningar lyfter fram brudens bröllopsmotto och karaktär

Den som har varit intresserad av brudklänningar vet att den klassiska färgen för den är vit. Men det finns nu många andra nyanser som säkerställer att varje kvinna på den vackraste dagen i hennes liv övertygar visuellt strålande och känner sig bekväm i sin klänning. För dem som kan hitta vita för klassiska eller har en blek hudton finns det en rad olika modeller som presterar elegant i olika toner. Det är uppenbart att en mjuk nyans stöder bärarens kvinnlighet och sätter den perfekt i scenen.

Svart bildar en slående kontrast

Klänningar A-line eller till och med modeller med olika skärningar är mycket eleganta i svart och samtidigt lite mystisk. Det är klart att speciellt bröllopsklänningar Lång ärmar är väldigt sensuella och också lite sexiga och värdiga. Det är garanterat att locka uppmärksamhet, oavsett om bruden bestämmer sig för en svart prinsessaklänning som kan se väldigt värdig ut, eller för en tätt passande modell. Det är viktigt att veta att svarta klänningar kan vara ganska bleka, så den här färgen är perfekt för kvinnor som föredrar en mörk hudfärg eller en ljus brunbrun mot altaret.

Alla nyanser av rött ser väldigt feminin ut

Visst, alla vet att rött är kärlekens färg. Så vad är bättre för en snygg brudklänning än den här tonen? Samtidigt är han associerad i många aspekter med glädje, lycka och välstånd och ser väldigt romantiskt ut. För färgade klänningar är denna färg perfekt, men varje brud behöver självförtroende och mod att kunna faktiskt transportera färgens eld. Dam som väljer klassiskt rött, bör agera lite konservativ smink, så att det iögonfallande utseendet inte överdrivs. Tjejerna klä sig till varianten av den röda färgen, det vill säga rosa, ser ut som en bröllopsklänning ganska romantisk och lite lekfull. Så de är bara perfekta för vintage vigselringar eller för det eleganta utseendet att gå till registret. Rosa ser väldigt smickrande ut och ser - som vit - lite oskyldig. Som ett litet tips för bröllopskläderna i Rose kan även hår smycken i vintage stil eller som ett litet blommarrangemang i håret väljas.

Färgglada klänningar - Bara blanda teman

Om du inte kan bestämma en färg, kan du enkelt kombinera flera nyanser av brudklänning. Det är klart att det är tillåtet, vad varje brud verkligen gillar. Men det är viktigt i detta färgval att se till att inte kombinera för många färger tillsammans, annars skapas en rastlös övergripande bild. Till exempel, en brudklänning i en kombination av blått och lila ser väldigt elegant och ändå varierat. Här kombineras den moderna uppmärksamheten med en färg-perfekt harmoni. Den som bestämmer sig för att vara en brud för en färgstark brudklänning borde dock fokusera på enkel stil och styling tillbehör för att skapa ett harmoniskt utseende som ett helhetsintryck.