Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Balklänningar >  Lång
Om du letar efter långa balklänningar, är du på rätt ställe. Stort utbud av långklänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. Sjöjungfru Axelbandslös Golvlång Svepsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Jag vill bara säga ett stort tack till alla på Bridesire för den hjälp som de gav mig att hitta min perfekta bröllopsklänning. Jag hade sökt överallt för en klänning som ropade till mig men hittade den inte förrän jag besökte den här sidan. Personalen var mer än gärna svara på alla mina frågor om klänningen och jag hade verkligen många frågor. Alla aspekter av tjänsten var utmärkta och jag kände mig som om jag var i säkra händer under hela processen. Jag kan inte rekommendera dem tillräckligt.

  Kund: Carolin Datum:26-06-2017

 2. slida/kolumn V-ringad Svepsläp Kort ärm Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag kan inte hitta tillräckligt med ord för att tacka Bridesire. Jag menar det här är fantastiskt! Var i världen får jag beställa en kvällsklänning och 24 timmar senare, jag försöker det på? Först tänkte jag på det som ett skämt när jag frågade efter en av Bridesires representant. Han var så snäll i hur han pratade med mig och när han berättade för mig att min order var framgångsrik, fick jag bara vänta och se hur lång tid det tar dem att leverera. Bridesire är helt enkelt fantastiskt.

  Kund: Rachel Datum:07-07-2017

 3. slida/kolumn Axelband Golvlång Ärmlös Chiffong Spets Klänning

  Jag tänkte inte i en miljon år att jag skulle köpa min bröllopsklänning på nätet, men det var det! Jag hade en väldigt dålig erfarenhet av fysiska butiker, butikskamraterna var oförskämda för mig och ville inte visa mig de klänningar jag ville ha så jag slutade och började scouting online. Lyckligtvis hittade jag den exakta spetsklänningen jag ville ha. Det är verkligen den vackraste saken och min fästman älskade att se mig gå nerför gången med den.

  Kund: Laura Datum:18-07-2017

 4. slida/kolumn V-ringad Golvlång 3/4-dels ärm Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag är en fostermor till tonårsflickor och en sak som vi inte får hjälp med är speciellt tillfälle klänningar (vilket blir dyrt, snabbt). En vän av mig pekade mig på Bridesire och jag är så upphetsad! Nu kan jag få alla mina tjejer en vacker klänning varje gång de behöver en (hemkomst, prom, domstolsuppvärmning, du heter det) för mycket mindre än vi skulle gå till en personlig butik! Plus sidan är inte bara dessa klänningar överkomliga, ingen annan kommer att ha på sig "deras" klänning och de kan få en färg och stil som passar deras personlighet! Med tanke på att de behöver tre eller fler klänningar per år, per tjej, har denna hemsida varit en livs- och budgetbesparare! Mina äldsta två tittar här och spelar med stilar redo för nästa år lol!

  Kund: Connie Datum:29-07-2017

 5. slida/kolumn Smala axelband Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

  En förekomst av min firande, jag ville ha en kvällsklänning för en händelse. Jag skrev alla specifikationer för den storlek jag krävde och mailade kundsupporten. Jag var rädd för de frustrationer som jag hade hört från onlineföretag. Jag bestämde mig för att ge detta en trio och förväntad bra klänning. Min design var bäst, och jag gick till min fest i att tillbringa dagar som sover bekvämt i en ny aftonklänning. Jag skulle stödja bridesires välstånd och råda folk att köpa från den.

  Kund: Ina Datum:09-08-2017

Bästa erbjudandena