Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Balklänningar >  Lång
Om du letar efter långa balklänningar, är du på rätt ställe. Stort utbud av långklänningar. Förmodligen den största samlingen på internet. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Enkelaxlad Svepsläp Ärmlös Satin Klänning

  Min brudklänning var perfekt! Det passar perfekt mig speciellt på magen området och det känns mjuk också. Jag kommer att ha mina vänner beställa från dig för våra kommande cocktailpartyn.

  Kund: Tasha Datum:04-04-2017

 2. A-linje Hjärtformad Svepsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Först trodde jag mitt köp med Bridesire är en fullständig röra! Jag sa bara min arbetskamrat för att köpa en sofistikerad klänning på nätet, och hon gjorde det med dig. Jag har läst inte så bra feedback om dig och jag är ganska orolig när jag fick veta att jag betalat $ 400 till dig. Men jag var tvungen att vara ledsen när jag fick paketet. Det var helt fantastisk! Jag kunde inte tacka dig nog, Bridesire. Och för dem som är skeptiska med dig, jag säger att du är värd en $ 400 försök!

  Kund: kathy Datum:13-04-2017

 3. slida/kolumn V-ringad Golvlång 3/4-dels ärm Satin Klänning

  Den brudklänning kom en vecka senare än förväntat och jag redan börjat känna dåligt om det. Mitt bröllop är i två veckor och jag hade inte råd att se illa på min stora dag, men klänningen jag fick är helt enkelt fantastisk. Sjalen var fantastisk, spets livstycket var att dö för, och tåget var helt bedårande! Även alla mätningar är perfekt och alla mina begärda ändringarna görs perfekt, också. Allt inklusive höjden och kroppsmått uppnås. Även längden på tåget som jag ville särskilt görs. Detta är tredje gången jag beställde en anpassad klänning på nätet, men det är det enda företaget som gjort min beställning perfekt. Jag kunde inte tacka dig nog, Bridesire.

  Kund: frank Datum:22-04-2017

Bästa erbjudandena