Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Lång
Köp Långa aftonklänningar från Bridesire att spara pengar! ❤ Vi har mer än 50 färger att välja mellan. Alla storlekar finns.
Visa 1 till 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Hjärtformad Golvlång Ärmlös Satin Klänning

  Har precis köpt min bröllopsklänning ONLINE från Bridesire !!! Jag vet inte varför människor är rädda att köpa klänningar online om butiken är värdig! Jag slutade chatta med kundtjänst innan jag handlade och de berättade att deras klänningar är a) handgjorda och b) inspekteras mer än en gång innan de skickas ut. Priset är så lågt, jag visste att jag var tvungen att gå för det! Jag känner mig verkligen säker på att det här kommer att bli min dröms klänning! Jag är på college och på en budget, så jag behövde något som fick mig att känna mig vacker som jag inte behövde betona på priset. Jag slutade med att hitta en full längd, lacy, prinsessans bollkappa för under $ 300! Jag är väldigt exalterad för min stora dag och kan inte vänta med att reta min fästman över prislappen! Han kommer att tro att jag tillbringade en förmögenhet haha ??!!!

  Kund: charlotte Datum:19-08-2017

 2. slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Pajletter Klänning

  Bridesire är en underbar plats att handla för din drömbröllop. Jag beställde min brudklänning på deras hemsida. Jag gav dem mina mätningar: Jag är 15 uppåt och mitt midjestorlek är 8. Du kan inte föreställa mig vad jag fick! Exakt samma mätningar som jag gav dem. Jag var faktiskt nöjd med min klänning. Det material som användes var mycket briljant och klänningen var väl passande, det var bortom mina förväntningar, eftersom jag tidigare hade kommit ett annat företag för en kvällsklänning men som senare slutade ge mig något som inte passade och hade oöverträffade färger, Något väldigt annorlunda än vad jag hade begärt dem. Men vid Bridesire var allt perfekt, passande och matchande färger. Leveransen var också fantastisk när det kom två veckor före mitt bröllop. Kasta upp för Bridesire för det bra jobbet du gjorde på min brudklänning.

  Kund: Amato Datum:30-08-2017

 3. A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Klänning

  Du kan ta detta som ett råd eller en bekännelse, men Bridesire är experter på att designa promklänningar. Förra veckan var det mitt datum och jag ville se så vacker som någonsin till mannen jag älskar. Av denna anledning bestämde jag mig för att beställa klänningen från Bridesire. Otroligt nog kom klänningen en dag före det förväntade fraktdatumet, och när du öppnade paketet och provade klänningen var jag mer än glad över att det kom med samma mått, färg och sömmen var perfekt. Återigen, Tack för det utmärkta arbetet, och jag kommer att köpa en annan snart!

  Kund: roxana Datum:10-09-2017

 4. A-linje Hjärtformad Golvlång Ärmlös Chiffong Elastiskt vävd Siden Klänning

  Det finns inget bättre att när du kan arbeta med en pålitlig tjänsteleverantör som värderar din åsikt. Jo, det var så här när jag sist arbetade med Bridesire för tillverkning av klänningar till mitt bröllop. Min fru och jag var hårt försvagade med de olika aktiviteterna som var inblandade i planeringen av bröllopet, och vi var tvungna att tillgripa hjälp till händelsen att springa smidigt. Bridesire var överlägset en av de bästa tjänsteleverantörerna eftersom de levererade högkvalitativa klänningar till bruden och hennes följeslag. Bäst av allt var inte deras prissättningspaket överkomliga, men de säkerställde också att alla klänningarna passar alla damerna perfekt. Ni är bäst, och jag kommer snart tillbaka.

  Kund: Tondelyo Datum:21-09-2017

 5. slida/kolumn Hjärtformad Golvlång Svepsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Bridesire är verkligen effektiv! Jag kunde verkligen göra en beställning, och jag fick allt som jag ville ha mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Detta är bara den typ av onlinebutik som folk vill ha.

  Kund: Cathleen Datum:06-10-2017

Bästa erbjudandena