Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Lång
Köp Långa aftonklänningar från Bridesire att spara pengar! ❤ Vi har mer än 50 färger att välja mellan. Alla storlekar finns.
Visa 1 till 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Halterneck Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

  Min man och jag syftade till en enklare bröllopsmottagning och jag ville beställa min brudtärna klänningar online men hade mycket svårt att hitta en pålitlig webbplats som var billig nog och hade likartade produkter. Jag hittade slutligen Bridesire, och processen med att få klänningarna var en av de smidaste jag någonsin har upplevt. Klänningarna kom precis när sajten sa att de skulle och anpassade montering fungerade för alla mina brudtärna. Detta är definitivt en webbplats som kan lita på!

  Kund: Grit Datum:25-06-2017

 2. slida/kolumn V-ringad Golvlång Kort ärm Chiffong Klänning

  Att vara partiplanerare brukar jag regelbundet använda klänningsaffärer för att beställa klänningar till mina klienter. Jag måste erkänna att Bridesire är den bästa speciella tillfällen klädhandlare jag har stött på länge. Det finns två huvudorsaker till varför jag betygsätter denna webbplats så mycket. En, Bridesire är utrustad med ett större utbud av kläder jämfört med andra online-återförsäljare. De erbjuder olika stilar av både prom och kvällsklänningar. De har också ett stort utbud av plus storlek klänningar och även ha en särskild del av prisvärd klänningar. Det andra som fångade min tillgivenhet för denna webbplats är deras effektivitet när det gäller snabb leverans och deras professionella beteende.

  Kund: Stephanie Datum:06-07-2017

 3. A-linje Halterneck Golvlång Ärmlös Satin Klänning

  Jag kommer aldrig se någon annanstans än Bridesire när jag behöver köpa min fru en klänning. Jag är mer än tacksam till den vänliga och hjälpsamma representanten som hjälpte mig att sikta igenom sina produkter tills jag kunde hitta något som matchade min frus smak. Jag måste erkänna att jag var lite ovillig att försöka med dig först, men jag slutade att tycka om erfarenheten. Fortsätt det bra arbetet Bridesire.

  Kund: Mary Datum:17-07-2017

 4. slida/kolumn Rundad Golvlång Lång ärm Chiffong Elastiskt vävd Siden Klänning

  Innan jag beställde en promkjole till min dotter trodde jag att detta inte var en äkta webbutik. Jag bestämde mig för att prova eftersom klänningen såg vacker ut. Jag kan inte ångra att köpa klänningen från dig eftersom den ser så vacker på min dotter och hon älskar det till och med så mycket. Jag skulle vilja shoppa för min middagsklänning väldigt snart.

  Kund: Michelle Datum:28-07-2017

 5. slida/kolumn Axelbandslös Golvlång Ärmlös Pajletter Klänning

  Jag hade gett upp om att hitta en bröllopsklänning som jag älskade och hade råd till tills jag kom över Bridesire-webbplatsen med en Google-sökning. Det var det bästa klicket jag någonsin gjort! Jag hittade mina drömmars prinsessa kappa i min storlek och till ett bra pris. Min mans käke släppte när han såg mig att komma upp gången. Det föll igen när jag berättade för honom hur mycket det kostar i receptionen. Jag fick för många komplimanger att räkna och kunde inte ha varit lyckligare.

  Kund: Heather Datum:08-08-2017

Bästa erbjudandena