Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Balklänningar
Visa 1 till 24 (av 24 produkter)

1  

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  

 Gå till 

Balklänningar

När du om en viktig händelse i ditt sociala liv, oavsett om ett bröllop, en cocktail eller något annat firande av liknande egenskaper, uppstår den eviga frågan: "Ska jag bära en balklänning lång eller kort semester" Utan tvekan beslutet Det kan bli extremt komplicerat. Därför, med det syfte att hjälpa dig att ta det, kommer vi att ge dig en rad bra råd.

Vilka balklänningar passar mig?

För att hitta svaret på den här frågan är det första du bör göra att titta i spegeln. Detta beror främst på det beslut du måste ta beroende på egenskaperna hos din kropp och din figur eftersom, trots allt, vad är är att få dig mest och trivs.

I den meningen tenderar långa balklänningar att vara bättre för långa och tunna kvinnor, särskilt om de är rör eller monterade. Å andra sidan kan korta balklänningar bättre gynna figuren hos dem som har kortare karaktär och har uttalad bröst och höfter. I alla fall finns det en annan faktor som du måste ta hänsyn till, som vi ska prata om just nu.

Balklänningar lång eller kort?

Det beror på tillfälle. Och det är det evenemang som du kommer att delta bör också markera ditt val när det gäller cocktailklänningar som du gillar. Till exempel kan en lång hjälpa dig att stå upp för din elegans och exklusivitet i ett bröllop, men kommer inte att passa in mer informella händelser där etiketten inte krävs. Också en alltför kort man kan vara för vågad beroende på vilka tillfällen. Därför måste du alltid ha kännetecknen för firandet när du väljer.

Platt sko eller högklacka för min balklänning?

En annan fråga som brukar medföra många kvinnor huvud. Och i många fall är de inför predika att höga klackar är mer elegant och bättre stilisera din figur ritningar, men dessa kommer att vara mer obekväm. Utan tvekan är det bästa råd vi kan ge att om möjligt välja en kil som ger en högre grad av komfort under händelsen och i sin tur kommer att bidra till att förbättra dina ben och få ut det mesta av jag klär.

Tänk alltid på att den maxim som "är vacker du måste lida" är helt felaktig. Faktum är att det finns riktigt vackra och eleganta skor som passar perfekt till alla typer av korta och långa balklänningar. Även om du föredrar, har du alltid möjlighet att ta båda typerna, och när du tröttnar på en, ut genom det andra, men inte tillrådligt.

Vi hoppas att du har hjälpt när det gäller att veta hur du bestämmer vilken typ av balklänningar som passar dig bäst och vilka slags skor du ska kombinera dem med. Du kommer att se strålande ut vid din nästa sociala händelse!