Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Prinsessa
Klänning prinsessa finns nu på Bridesire till otroligt pris! Alla klänning prinsessa är skräddarsydda för att garantera perfekt passform.
Visa 1 till 24 (av 160 produkter)

1  234567

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  234567

 Gå till 

Klänningar prinsessa för ett eventyrbröllop

Känn royal på din bröllopsdag i en fantastisk prinsessa-stil bröllopsklänning. Gör dina äventyrsbröllopsdrömmar förverkliga när du avslutar promenaden till altaret med en wow i en vacker pärlstavsrock. En prinsessa bröllopsklänning kallas också som en a-line bröllopsklänning. Denna silhuett börjar med ett införlivande av höften, som sedan sprider sig. A-linjens namn beskriver den svaga lutningen i kjolen, som ligger nära bokstaven "A". Medan de flesta prinsessans bröllopsklänningar har en passform, är det inte nödvändigtvis en del av prinsessans brudklänning. Effekten är att kjolen tar en skonsam klockform, men inte alla prinsessans brudklänningar fyller kjolen med tulle under. Istället faller dessa obelagda kjolar i golvet i mjuka veck. En prinsessesilhouette är en av de mest klassiska och populära klänningarna, och de flesta brudar kommer genast att känna igen stilen.

Vilken kroppsform passar bäst med en prinsessaklänning?

En prinsessa eller A-line bröllopsklänning är universellt smickrande. Petite brides kan välja en smalare A-line klänning för att förlänga kroppen och skapa mer höjd. Lite brudar som vill ha den här effekten ska inte välja en prinsessaklänning med en definierad midja, annars kommer hennes kropp att bli visuellt kortare. Höga brudar kommer att se bra ut i vilken stil som helst, men volymen av en prinsessans brudklänning kommer visuellt att minska sin höjd. Brudar som har breda axlar kan använda en prinsessa bröllopsklänning för att visuellt balansera sina kroppar. Mängden prinsesskjol reflekterar brudens axlar och gör att hennes midja ser liten ut. Brudar som är päronformade och vill gömma större höfter och en bred rumpa kommer att älska att volymen av en prinsessans brudklänning helt enkelt döljer allt under midjan och höfterna. Brudar som är kurviga eller fulla kan ha på sig en prinsessa bröllopsklänning med en väldefinierad midja för att uppmärksamma en mindre midja och markera en timglasform. Om en brud inte vill visa något tjockare armar, kan hon välja klänningar med ärmar.

Vilka tillbehör är perfekta för en prinsessaklänning?

En lång slöja går bra med en prinsessaklänning, men du behöver inte nödvändigtvis en slöja, tiara, örhängen, halsband, etc. Tillbehör ger en unik touch till ditt utseende, men en överflöd av smycken kan se överdriven med en klänning som redan är rikt dekorerad. Ta reda på de utmärkta dragen i din klänning och bestäm sedan om tillbehör. Om din klänning har en utarbetad halsringning, välj ett par örhängen istället för ett halsband (detta kan se ut som "önskat"). För en klänning med en enklare stil, prova ett djärvt uttalande halsband eller en fascinator. När det gäller örhängen, titta på din frisyr. Om du lämnar håret under och över öronen, kommer små droppar örhängen att räcka. Om klänningar är toppade, så kan en mjuk armband eller ett smal halsband kombineras med det, annars ser designen ut överbelastad.