Hemsida >  Brud festklänningar >  Klänningar för brudens mor
Visa 1 till 24 (av 334 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje V-ringad Halterneck Knälång Ärmlös Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag försöker normalt att undvika att beställa kläder för viktiga händelser online eftersom jag aldrig får kläderna i tid och på något sätt passar de knappast någonsin. Jag hade mina tvivel när jag hade ett oväntat problem med min dyra klänning och hade inget annat alternativ än att beställa en billigare en online, men min syster rekommenderade Bridesire och jag gav det ett skott på grund av situationen. Jag var så imponerad att den anpassade limningen gjordes otroligt och produkten kom in så spektakulär och mycket tidigare än förväntat! Jag kan säga att de arbetar hårt så att varje kund är nöjd. Övergripande mycket positivt överraskad och nöjd med min tjänst.

  Kund: Sarah Datum:24-06-2017

 2. Sjöjungfru Chiffong Knälång V-ringad Klänning för brudens mor

  Vi surfar på internet för den bästa butiken som säljer bröllopsklänningar, när vi kom över Bridesire. Även om vi var lite skeptiska bestämde vi oss för att prova. När leveransdagen kom, blev våra hjärtan snabbare. Öppnande och binder utrustningen visade en annan sak ihop. Klänningsklänningarna var exakt vad vi hade drömt om, eftersom det inte behövdes ändras. Jag tackar verkligen Bridesire för ditt utmärkta arbete!

  Kund: janice Datum:05-07-2017

 3. slida/kolumn Rundad Svepsläp Kort ärm Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag hörde mycket förut om människor beställde kläder på nätet och då inte fick vad de bad om. Jag skulle se bilderna online av förväntan kontra verkligheten. Men jag måste säga, med Bridesire, överträffade verkligheten även min egen förväntan. Den klänning som jag beställde såg bättre ut än vad den gjorde på bilden. Jag var mycket nöjd, och jag måste säga att det här var lite av en testkörning för mig. Nu för fler viktiga tillfällen går jag direkt till Bridesire.

  Kund: Carina Datum:16-07-2017

 4. A-linje Chiffong Knälång V-ringad Klänning för brudens mor

  Jag beställde min prom klänning i en storlek4 och skickade mina exakta mätningar till Bridesire och jag behandlades på en underbar klänning som passar som en handske. Klänningen var perfekt för min kropp, så vacker och den exakta klänningen jag beställde. Från den tid jag började min shopping var säljaren mycket uppmärksam på mina behov och preferenser. Hon svarade på alla mina e-postmeddelanden och gav mig drömmen till min dröm. Jag kan inte fantasera om klänningen nog. Det är av rätt väv och värt mina öre. Min pojkvän var stolta - Jag kommer definitivt rekommendera den här klänningen och webbplatsen till alla jag känner. Jag säger tack så mycket ...

  Kund: Melanie Datum:27-07-2017

 5. Sjöjungfru V-ringad Golvlång Kort ärm Satin Klänning

  Prom klänningar ser vackert ut på varje kvinna. De är min personliga favorit. Men en gång beställde jag en från en viss butik och för att säga sanningen var jag inte nöjd. Det passade mig inte, det var dyrt och mer så det var väldigt dyrt. Detta fick mig nästan att ändra mig på prom klänningar. Men när jag försökte ut Bridesire, fann jag ut att de är bäst. De var exakt motsatsen till alla tidigare butiker som jag hade besökt tidigare. Med min första order levererade de inte bara i tid utan också med en förpackning som var så vacker att jag inte kunde hålla min spänning. Du är den bästa Bridesire.

  Kund: Sherrie Datum:07-08-2017

Bästa erbjudandena