Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Strandbröllop
Köp klänningar strand från Bridesire idag för att spara pengar. Vi har mer än 1.000 unika klänningar strandbröllop att välja mellan. Skynda dig!
Visa 1 till 24 (av 117 produkter)

1  2345

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2345

 Gå till 

Bröllop på stranden: Hitta den perfekta klänningen

Stäng knuten för livet romantiskt på stranden: Det här är drömmen om många par i kärlek. Om den här drömmen verkligen blir sann, är det mycket att tänka på när du väljer din bröllopsklänning. Eftersom sol, sand och vind har stor inverkan på vad bruden känner sig bra på sin stora dag.

Klänningar med voluminösa kjolar och långa tows är ofta förstahandsvalet när man letar efter den perfekta brudklänningen. I kyrkan eller i parken kommer de utan tvekan till sin egen. Mindre bra, dock är de lämpliga för ett strandbröllop, eftersom expansiva kläder oftast är för tunga och besvärliga att kunna röra sig lätt i sanden.

Istället letar du efter klänningar av ljusa och luftiga tyger, som chiffong eller silke. Till exempel kommer långa modeller i Empire eller Etui-stilen att vara användbara. En flytande och slitsad kjol kan ge extra komfort under ceremonin. Ljuvliga detaljer som skimrande pärlor, halterneck toppar eller korsade bakstycken passar perfekt till den sommar-romantiska atmosfären på stranden och kompletterar utseendet. En elegant halsduk eller stal kan också vara till hjälp för att inte frysa i svala vindar.

Ett alternativ är kortare bröllopsklänningar i midi eller mini längd: de garanterar ljushet och förhindrar också att sanden i plagget blir ett problem. Även om de ser lite mer vardagliga ut än golvlängdsmodeller, är de inte mindre lämpliga för ett festligt tillfälle - perfekt för par som vill ha en avslappnad atmosfär för sin fest ändå.

Trenden är också tvådelade brudklänningvarianter, som vanligen består av en kjol och en separat topp. Om du vill kan du välja en grödfri modell, men även höghalsade varianter är möjliga. I praktiken är de två parterna främst därför att den långa kjolen efter den officiella ceremonin enkelt kan ersättas med en korthet - så den höga festen står inget i vägen.

Inte mindre viktigt är valet av skor. Höga klackar och sand är inte kompatibla - risken för att fastna i sanden med hälen och snubblar är för stor. Men om du inte vill göra utan ett elegant par skor, för dina egna höga kilar eller platta sandaler. För de som inte kan bestämma huruvida man ska gå i nakna skor eller barfota framför altaret är så kallade barfota sandaler ett bra alternativ: dessa är dekorerade vristar som är insvepta runt tår och ankler och så vidare Sandaler - endast utan tunga.

När du väljer en frisyr, bör brudar vara försiktiga att lita på väderbeständiga skapelser: utarbetade updos utgör en risk för att bli offer för vinden. Du kan lägga accenter med blommor, smycken eller band i ditt hår. Det finns inga gränser för fantasin här.