Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Festklänningar
Visa 1 till 24 (av 511 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Halterneck Telång Ärmlös Chiffong Klänning

  Efter många misslyckade försök i olika online klädbutiker kom min svägerska över Bridesire och beställde hennes brudklänning från dem, efter att ha sett sina vackra onlinepresentationer. Hon bedömde de utmärkta och artiga kundservice från säljare och var nöjd med den uppmärksamhet de gav henne. Dessutom gav hon också sin kroppsmätning och valde klänningen av hennes preferens till ett kundvänligt pris. Skötare var också mycket exakta och snabba när de svarade på sina frågor i fullständiga detaljer. Vid leverans var klänningen väldigt fantastisk och det såg ut som det var på bilden som presenterades. Nästan varje dam på hennes bröllop kunde inte undvika att ta en titt och snäppa på sin extraordinära kappa.

  Kund: Mayte Datum:25-09-2017

 2. A-linje Satin och Organza Knälång Hjärtformad brudtärna klänning

  Jag kommer ihåg att min mammas bröllopsdag hölls tre månader efter det nya året. Jag var tvungen att organisera den bästa klänningen för att passa min mamma. Min vän rekommenderade att kontrollera tillgängliga bröllopskläder i online. Jag kom över Bridesire e-handelswebbplats och utförde stödet om min order. Jag var visad olika mönster och jag beställde en stor storlek passande min mamma. Dessutom var klänningen väl storlek och passande. Det var rätt silkeslen färg jag ville ha. Jag rekommenderar köpare att besöka den här webbplatsen för många tillfälliga erbjudanden.

  Kund: Wasan Datum:01-10-2017

 3. A-linje Halterneck Knälång Ärmlös Organza Klänning

  Bridesire kundservice människor var riktigt bra! Jag var i rush och fick i princip en promkjole i sista minuten. De var väldigt trevliga och jag kunde klä på den klänning som jag ville ha vägen tidigare än jag trodde!

  Kund: veronika Datum:07-10-2017

 4. slida/kolumn Hjärtformad Knälång Satin Klänning

  Jag ville hitta en bröllopsklänning som såg annorlunda ut än de som alla andra hade på sig. Bridesire hade verkligen några av de mest unika klänningarna jag någonsin sett!

  Kund: Daniela Datum:13-10-2017

 5. A-linje Enkelaxlad assymetrisk Ärmlös Satin Klänning

  Jag är en gammaldags gal på många sätt. Jag är inte särskilt angelägen om online shopping. Men efter att ha fått så många rekommendationer att prova Bridesire, bestämde jag mig för att beställa därifrån. Jag kanske måste ändra mig om online shopping.

  Kund: Milana Datum:19-10-2017

Bästa erbjudandena