Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Festklänningar
Visa 1 till 24 (av 511 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Halterneck Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Bridesire är en av de webbplatser som inte saknar i mina bokmärken. Från första gången jag gjorde affärer med dem blev jag omedelbart förälskad. För en kvinna som älskar online shopping, särskilt för någon form av klänning, är Bridesire platsen att besöka. Deras priser är laskvänliga, deras leverans är aktuell och framför allt de är väldigt vänliga för sina kunder. Det påminner mig om att jag måste placera min order på kvällsklänningar. Besök dem idag också och upplev den givande shoppingupplevelsen.

  Kund: Estelle Datum:21-07-2017

 2. slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini Kort ärm Chiffong Klänning

  Tack vare Bridesire har jag det bästa minnet om mitt bröllop. Under lång tid hade min man och jag haft problem med att hitta den bästa webbutiken för att köpa en bröllopsklänning. Lyckligtvis, för oss, har vi en know-it-all-vän som föreslog att vi skulle prova Bridesire. Som det visade sig var det det bästa förslaget hon någonsin hade gett. Förpackningen av bröllopsklänningen under leveransen var fantastisk, priset var rättvist och det var passande. Jag slutade med en blast för mitt bröllop.

  Kund: Monika Datum:27-07-2017

 3. A-linje Rundad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Tyll Klänning

  Anledningen till att vi kvinnor handlar särskilt online är att uppleva den fantastiska känslan av att den kommer med den. Att köpa en prom klänning till ett fynd och få det levererat till din tröskel låter som kul. Mer än när du provar det och upptäcker att det passar dig perfekt är en ännu bättre känsla. Det är precis vad du får på Bridesire. I flera år har de varit där för oss. Jag gör det mesta av min shopping här ända sedan jag köpte den första promklänningen.

  Kund: Brigitte Datum:02-08-2017

 4. slida/kolumn Taft Kort/Mini Hjärtformad brudtärna klänning

  Bridesire, få ett enormt tack från mitt slut. Jag började leta efter den perfekta klänningen tillbaka i mars eftersom jag ville förnya mina löften när vi firar vår 20-års jubileum. Jag blev avskräckt på något sätt efter att ha genomfört många webbsökningar utan att hitta vad jag ville ha. Det var så länge jag kom över Bridesire och såg min drömklänning. Jag gick vidare och beställde en anpassad passformklänning och inom 4 veckor var allt klart och på ett perfekt sätt. Min man var mycket imponerad av klänningen och dagen var en minnesvärd.

  Kund: Lea Datum:08-08-2017

 5. slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini Ärmlös Elastic Silk-like Satin Satin Klänning

  Jag beställde den här klänningen eftersom min dotter behövde det under hennes junior prom. När ordern anlände, var klänningen oklanderlig och jag kan rekommendera Bridesire till någon som behöver en prom klänning. Jag kommer definitivt att gå tillbaka till nätbutiken nästa gång jag behöver en liknande klänning. Som en person som har en förfinad smak, blev jag inte besviken över vad jag fick, klänningen såg aldrig ostlikt eller billigt ut. Jag var också imponerad av hur Bridesire levererade klänningen i tid.

  Kund: Jackie Datum:14-08-2017

Bästa erbjudandena