Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Cocktailklänningar
Köp Cocktailklänningar från Bridesire idag för att spara pengar. Vi har mer än 1000 unika 20-tals klänningar att välja mellan. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 580 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. Slida/kolumn Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Coctailklänning

  Fantastiska produkter, konkurrenskraftiga priser och snabb service. Jag har beställt flera artiklar från dem för mitt bröllop i år och har varit imponerad av kvaliteten.

  Kund: Marion

 2. slida/kolumn Juvel Kort/Mini Lång ärm Pajletter Cocktailklänning

  Sådant material av hög kvalitet och supersnabb leverans! Klänningarna jag har köpt är absolut vackra! Det gick inte att rekommendera dem tillräckligt :)

  Kund: Isabel

 3. A-linje Chiffong Enkelaxlad Knälång Hjärtformad brudtärna Cocktailklänning

  Vi hade tittat över att hitta min dotter en cocktail klänning, men kunde inte hitta något som fungerade . De flesta klänningar var alldeles "gamla" för en high school prom. Min dotter hittade en klänning på Bridesire som hon gillade. Hon ville vara säker på att det passar bra, så vi gjorde anpassade dimensionering. Eftersom balen var så nära, var jag inte säker på att det skulle komma i tid. Jag pratade med en representant som hjälpt mig med syfte att säkerställa att den skulle komma innan hennes balen. Inte nog med att det kommer i tid, kom det mer än två veckor före sin bal. Detta har gett henne gott om tid att hjälpa henne att räkna ut henne skor, frisyr och vad man ska göra med naglarna! Jag skulle rekommendera dem till alla och definitivt skulle beställa igen och igen - tack för bra service!

  Kund: Maike