Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Cocktailklänningar
Köp Cocktailklänningar från Bridesire idag för att spara pengar. Vi har mer än 1000 unika 20-tals klänningar att välja mellan. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. Balklänning Organza Kort/ Mini Axelbandslös brudtärna klänning

  Under en lång tid har jag letat efter en webbutik som ställer mina behov först till ingen nytta. Men jag upptäckte nyligen om Bridesire från en vän och jag kan intyga att jag aldrig har känt mig behövs och brydde sig om förut. Det tog uppenbarligen mycket övertygande från min vän men så snart jag försökte med min första order på en promklänning blev jag omedelbart förälskad i denna onlinebutik. Inte bara var leveransen snabb men också förpackningen och prissättningen.

  Kund: joanne Datum:26-07-2017

 2. A-linje Knälång Chiffong Hjärtformad brudtärna klänning With Criss-Cross Bodice

  Förra gången jag försökte beställa en klänning på nätet var jag väldigt missnöjd. Det var inte bara alltför litet, men det gjordes inget som bilden och materialet var billigt. Några av mina vänner hade sagt att jag skulle försöka Bridesire, men jag var skeptisk. Sedan såg jag en klänning som en av mina vänner hade köpt (lite svart nummer) och jag kunde inte tro på mina ögon. Så bestämde jag mig för att ge denna butik en chans och jag beställde en klänning själv. Jag kunde inte ha varit lyckligare! Det såg ut som bilden, materialet var mjukt och elegant, och det passar perfekt! Från och med nu vet jag var jag ska köpa mina klänningar! Jag kan fortfarande inte tro att jag kan få vackra klänningar till så bra priser. 10/10 kommer att shoppa Bridesire igen!

  Kund: tîm Datum:31-07-2017

 3. A-linje Rundad Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Wow! Bridesire är den bästa e-handelsaffären att handla från. Jag älskade dina tjänster och viktigast min bröllopsklänning. Alla älskade det när jag gick nerför gången och efter bröllopet frågade de flesta damer som skulle gifta sig mig var jag köpte mina. Jag skulle gärna shoppa med dig igen för min middag eller prom klä dig någon gång snart.

  Kund: Anja Datum:05-08-2017

 4. slida/kolumn Smala axelband Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

  Det finns ingen e-handelsbutik som går bra än Bridesire. Jag älskade kundvården så mycket. De var verkligen oroade över vad jag verkligen ville ha från din butik. Varje gång de skulle komma i kontakt för att visa mig en rad olika klänningar att välja mellan. Jag fick den klänning jag ville ha och jag är glad att allt var en succé och min pojkvän älskade det ännu mer.

  Kund: BRIGIDA Datum:10-08-2017

 5. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Jag älskar de kvalitetsprodukter du säljer till dina kunder. Jag köpte mig en middagsklänning och materialet är hållbart. Klänningen själv är så vacker och de flesta vill veta var jag fick det från. Teamet som gjorde sjöfarten var bäst för att jag fick min klänning i tid utan att behöva följa upp.

  Kund: Louise Datum:15-08-2017

Bästa erbjudandena