Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Cocktailklänningar
Visa 1 till 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Juvel Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Min kusin föreslog att jag tittar på den här webbplatsen för min dotters promkjole. Jag var lite orolig över att beställa e-handel, men Bridesire var ett fantastiskt val. Min dotter valde faktiskt något som vi båda kunde komma överens om. Allt kom i tid och i perfekt skick. Jag skulle rekommendera Bridesire till alla som behöver en kvällsrock. Kundtjänstrepresentanten som jag pratade med gick utöver att hjälpa.

  Kund: Noreen Datum:24-09-2017

 2. slida/kolumn Rundad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Spets Klänning

  Jag erkänner Bridesire e-commerce Companys arbete med att erbjuda bröllopsklänningar. Förra året hade jag organiserat ett bröllop. Jag beställde en äktenskapsklänning som var monterad överst. Jag ville ha en flödande klänning bäst för mitt bröllop. Jag gav alla kraven i klänningen inklusive färgen jag ville ha. Jag skickar storlek och färg via e-postkonversationen med kundsupport. Företaget erbjöd mig exakt den typ jag begärde.

  Kund: Albi Datum:29-09-2017

 3. slida/kolumn Rundad Kort/Mini Lång ärm Chiffong Klänning

  Slutligen, online shopping med bra förpackning! Du vill ha bra förpackningar för en bröllopsklänning. Klänningen såg ut så bra som förpackningen.

  Kund: Elisabetta Datum:05-10-2017

 4. A-linje Axelbandslös Knälång Kort ärm Chiffong Klänning

  Bridesire har så många bra kläder som jag verkligen önskar att jag kunde handla där hela tiden. Detta är en av de bästa online klädaffärer som jag någonsin har besökt.

  Kund: Sofía Datum:11-10-2017

 5. slida/kolumn Chiffong assymetrisk Hjärtformad cocktail klänning

  Bridesire har några av de bästa klänningarna som jag någonsin har sett. Jag gillar verkligen klänningar som har en mer vintage känsla för dem, och denna butik hade klänningar som verkade både moderna och traditionella.

  Kund: taylor Datum:17-10-2017

Bästa erbjudandena