Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Cocktailklänningar
Visa 1 till 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Tyll Klänning

  Jag hade gått igenom flera gator för att hitta den perfekta brudklänningen, men jag kunde inte tycka att hitta en. Jag var på väg att ge upp när denna underbara dam jag träffade vid en av butikerna berättade för mig att försöka Bridesire. Min erfarenhet var att shoppa var bra och min klänning såg ut som bra som annonseras. Tack så mycket, Bridesire.

  Kund: dianne Datum:16-11-2017

 2. slida/kolumn Enkelaxlad assymetrisk Ärmlös Chiffong Klänning

  Det var min dotters examinationsdag och hon behövde en aftonklänning att bära efter evenemanget. En vän av mig hänvisade mig till att försöka Bridesire, något som jag tvivlade på. Tja, alla mina tavlor vände sig till glädje när min dotter försökte klänningen och fick reda på att det var en dröm som kom i uppfyllelse för henne. Jag skulle säkert köpa igen från Bridesire i ett hjärtslag!

  Kund: Nadia Datum:22-11-2017

 3. A-linje Enkelaxlad Knälång Ärmlös Chiffong Klänning

  Först och främst vill jag tacka Bridesire för att göra min bröllopsdag till en succé. Jag hade slutat med idéer var att köpa en bröllopsklänning, tills min syster rådde mig att försöka Bridesire. Jag ångrar inte klart mitt beslut som bröllopsklänningen var perfekt passande.

  Kund: Heike Datum:28-11-2017

 4. A-linje Elastiskt vävd Siden Kort/ Mini Enkelaxlad brudtärna klänning

  Efter att ha skrattar om flera memes om vad man kan förvänta sig att köpa kläder på nätet, kunde jag inte hjälpa men fidget när jag beställde min prom klänning från Bridesire. WOW! Är allt jag kan säga, klänningen var perfekt exakt hur det ser ut på platsen och sant mot mått och storlek. Jag är en lycklig kund.

  Kund: Sofia Datum:04-12-2017

 5. A-linje Chiffong Knälång V-ringad Mother Of The Bride Klänning

  Jag hade just beställt min sjätte klänning från Bridesire. Det är en av de butiker som alltid kommer igenom för min klänning behöver tillfredsställande. Min pojkvän föreslog när jag downing en av deras kvalitetsklänningar. Det verkar att affären har gott om lycka till charm. Jag kommer att shoppa till min brudklänning från den ljuvliga butiken. Kan inte vänta med att se tillgängliga alternativ för mig.

  Kund: Mary Datum:10-12-2017

Bästa erbjudandena

Cocktailklänningar

När de bjudar in oss till en fest eller en gala, måste vi ha rätt när vi väljer vad vi ska ha på sig. Tvivel ligger i grunden mellan att välja korta balklänningar, långa klänningar eller cocktailklänningar. Det är inte alltid lätt att bestämma, men i allmänhet är den maxim som vi bör överväga att känna sig bekväm, naturlig och säker. På detta sätt kommer vi att utstråla en helt omslutande skönhet.

Oavsett om det är aftonklänningar eller dagdräkter kan valet av en cocktailmodell vara mycket framgångsrik. Det är i allmänhet ett elegant och sensuellt alternativ som kännetecknas av sin snitt vid knäets höjd, eller några inches under eller över den. De möjligheter som erbjuds är enorma, oavsett om du måste gå till en etikettfest eller ett möte eller en fest av något slag.

Tips att bära cocktailklänningar

Vi rekommenderar dig att vara medveten om mode och nuvarande trender, men inte vara slav till dem. Du är bättre än någon som vet hur din kropp är och på det sättet kan du fatta beslut om uttalandet av halsen, midjan, skärningarna justerade till midjan, flygningarna etc. beroende på egenskaperna hos din fysiognomi. Välj modell, framför allt med tanke på hur du passar, inte uteslutande för att vara trendig. Och naturligtvis, glöm inte att elegans är nödvändig för denna typ av händelse, så undvik onödiga överflöd.

Midi-klänningar, diskreta och sofistikerade, är ett lämpligt alternativ när du går till ett möte där du vill vara bra utan att avstå från diskretion. Flygerna å andra sidan klarar sig mycket: de ger originalitet och karisma och, bekvämt valt, kan de hjälpa dig att förtjäna din figur. Dessutom är de asymmetriska nedskärningarna också ett utmärkt alternativ, eftersom de lockar uppmärksamhet och sänder en kreativ och transgressiv karaktär som alltid är gynnsam.

I förhållande till färger är både vit och svart tidlösa och säkra satsningar, alltid i enlighet med protokollnormerna för dessa händelser. För tillfället tar de däremot mycket de röda, de gröna mynten och de blåa, speciellt kobolt.

När sekundäret är huvud

När du formar dessa speciella kläder, måste du vara noga med att välja tillbehör och tillbehör som du ska använda. Att slå med juvelerna och framförallt med skor och handväska är viktigt för att projektera den beundransvärda bilden du vill ha.

Den grundläggande rådgivningen är att välja en liten väska, även om det är attraktivt, helst som kontrasterar klänningen. För tillfället är lådan väldigt och kvadratisk - en av de mest använda av kändisar och mode referenser.