Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Cocktailklänningar
Köp Cocktailklänningar från Bridesire idag för att spara pengar. Vi har mer än 1000 unika 20-tals klänningar att välja mellan. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Tyll Klänning

  Min pojkvän frågade mig vad min födelsedagspresent önskar skulle vara, och jag sa till henne att jag skulle älska att ha en ny klänning för min kommande 20 år. Jag trodde aldrig att han var allvarligt och jag bara gav honom färg och design som jag ville ha min klänning att vara. När en brevbärare ringde min dörrklocka häromdagen, blev jag förvånad över att se ett paket från bridesire och lo! Och se! En fantastisk ljusrosa kort satin klänning prydd med paljetter på livstycket och fållen området stod framför mig när jag öppnade den. Och vad gjorde mig verkligen förvånad är att det passade mig perfekt! Så jag ringde min pojkvän och berättade för honom om det. Han var också mycket glad, och han berättade att bridesire personalen hjälpte honom mycket tålmodigt speciellt på utformningen av klänningen. Jag vill bara säga tack till bridesire för att hjälpa min pojkvän får den perfekta klänningen för mig.

  Kund: Marie-Louise Datum:05-06-2017

 2. A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Organza Klänning

  Jag vill bara säga att min brudklänning kom idag och jag ville säga tack för att hjälpa mig med min beställning från dag 1. Du har verkligen gjort en stress-free brud och på grund av den perfekta klänningen som jag fick från dig, jag kommer att rekommendera dig till mina vänner och kollegor. Det är en av de bästa klänningar jag har sett endast en bråkdel av kostnaden. Tack så mycket.

  Kund: Michelle Datum:09-06-2017

 3. A-linje Prinsessa Knälång Chiffong Axelbandslös cocktail klänning

  Av alla nätbutiker som jag gjorde affärer med, köpa en custom fitting klänning med dig är den bästa upplevelsen som jag har. Jag beställde en anpassad, kort brudklänning för mitt bröllop nästa månad. Jag särskilt anges mina mätningar och upprepade gånger säga att jag är 5 månader på vägen. Det är bra att företrädaren var cool, patienten och kreativ som hon föreslog mig mönster som skulle göra mig vackrare på den stora dagen. Jag är också ganska kort och hon föreslog att jag har en hög låg klänning i stället för en kort kjol. Min, oh my! Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg mig själv bära klänningen. Jag såg ganska och mina vänner hålls säger att klänningen såg ut som det gjordes just för mig! Tack, Bridesire. Du gör mig en rodnande brud.

  Kund: margeta Datum:13-06-2017

 4. A-linje Chiffong Knälång Hög hals Klänning för brudens mor

  Jag beställde min brudklänning från dig för en månad sedan, och jag kunde inte hitta det perfekta ord för att beskriva hur glad jag är när jag fick det i morse. Jag skulle vilja skicka min tack är din personal eftersom de har varit mycket tolerant under hela telefonsamtal och de kallas även mig att klänningen skulle komma två dagar senare än förväntat på grund av vissa leveransproblem. Det visar bara att bolagets slutliga målet är att ge nöjda kunder till varje pris utan laddning mycket på sina produkter.

  Kund: Lichelle Datum:17-06-2017

 5. slida/kolumn Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Du vet inte hur tacksam jag är när jag fick kricka te längd mor av brudens klänning igår. Du ser, jag och min mamma faktiskt hade en liten avdrift på mina planer på att gifta sig eftersom hon inte gillar min pojkvän. Men hon kunde inte stoppa oss längre ’coz jag redan 3 månader gravid, så jag tänkte att jag kunde köpa henne en klänning att få henne att känna ville på min bröllopsdag. Boy, hon gråta! Ja, det är mycket känslomässigt min mamma och allt gör mig känslomässigt också, eftersom min stora dag

  Kund: Eva Datum:21-06-2017

Bästa erbjudandena