Hemsida >  Brud festklänningar >  Brudtärneklänningar
Visa 1 till 24 (av 163 produkter)

1  234567

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Satin Kort/ Mini Bateau/Båtringning brudtärna klänning

  Jag är mycket imponerad av de kvalitetsklänningar som Bridesire erbjuder, och jag kan inte sluta stirra på min vackra promklänning som de levererade säkert till mig från sina butiker. Blommans klänning var väl passande och det förbättrade också mina kurvor i enlighet med detta. Min prom datum var också så imponerad av mitt unika utseende, och kunde inte motstå att stirra och le åt mig. Jag måste också säga att klänningen vann mig hjärtat av mitt datum, eftersom han inte kommer sluta prata om hur underbar jag tittade. Han är stolt över mig, och vi är så nära varandra som tidigare. Jag kommer alltid shoppa på Bridesire.

  Kund: Jena Datum:22-09-2017

 2. A-linje Enkelaxlad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

  Bridesire har några av de mest underbara kvällsklänningarna som du hittar någonstans! Allvarligt har jag svårt med att hitta bra klänningar i butikerna idag. Jag var verkligen glad över det val som Bridesire hade.

  Kund: Margarita Datum:07-10-2017

 3. Slida/ Column Charmeuse assymetrisk Halterneck Bridesmaid/ Wedding Party Klänning

  Bridesire har några av de vackraste bröllopsklänningarna som jag någonsin sett i mitt liv! Jag visste att jag var tvungen att få en av dem genast! Jag berättar för alla mina vänner att göra bröllopshopping här!

  Kund: Maryana Datum:22-10-2017

 4. Slida/ Column Golvlång V-ringad Mamma kläder Chiffong Over Elastic satin Bridesmaid/ Wedding Party Klänning

  Jag är van att gå online och upptäcker att alla klänningar som jag gillade är på baksidan. Det var inte fallet med Bridesire! De hade faktiskt allt jag ville ha på lager, för en gång!

  Kund: Miia Datum:06-11-2017

 5. Slida/ Column Chiffong Knälång Hjärtformad brudtärna klänning

  Min utländska pojkvän anlände på en fredag ??och jag beställde min kvällsklänning på en måndag så att jag skulle se sexig ut. Jag tvivlade på att de skulle skicka det sent, men det var inte fallet. Det kom på en onsdag, och när jag provade det passade det perfekt. Tack Bridesire för att göra min dag, som alla kompletterade mig med hur vacker jag tittade.

  Kund: Amanda Datum:21-11-2017

Bästa erbjudandena