Hemsida >  Brud festklänningar >  Brudtärneklänningar
Visa 1 till 24 (av 545 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. Slida/ Column Taft Kort/ Mini V-ringad brudtärna klänning

  Min dotter är gift i fyra månader och köpte alla sina klänningar från denna hemsida! Hennes brudklänning (och tiara), hennes brudtärna klänning och till och med en junior brudklänning till sin lillasyster. Det enda kvar som var att hitta en "Mor av brudens" klädsel för mig. Jag gör inte mycket online shopping, och jag var lite orolig att köpa en klänning som jag inte kunde röra, men när hon äntligen fick mig på, kunde jag inte sluta surfa! Jag slutade med att få en riktigt fin, mjukgrå klänning som ska smickra min figur och en söt matchande wrap. Det är ganska nog för bröllopet och det är något jag kommer att kunna bära om och om igen. Så, om du är en gammaldags mamma som jag, ge Bridesire ett försök, jag planerar att använda dem igen!

  Kund: Daria Datum:11-09-2017

 2. A-linje Satin Kort/ Mini Bateau/Båtringning brudtärna klänning

  Jag är mycket imponerad av de kvalitetsklänningar som Bridesire erbjuder, och jag kan inte sluta stirra på min vackra promklänning som de levererade säkert till mig från sina butiker. Blommans klänning var väl passande och det förbättrade också mina kurvor i enlighet med detta. Min prom datum var också så imponerad av mitt unika utseende, och kunde inte motstå att stirra och le åt mig. Jag måste också säga att klänningen vann mig hjärtat av mitt datum, eftersom han inte kommer sluta prata om hur underbar jag tittade. Han är stolt över mig, och vi är så nära varandra som tidigare. Jag kommer alltid shoppa på Bridesire.

  Kund: Jena Datum:22-09-2017

 3. A-linje Enkelaxlad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

  Bridesire har några av de mest underbara kvällsklänningarna som du hittar någonstans! Allvarligt har jag svårt med att hitta bra klänningar i butikerna idag. Jag var verkligen glad över det val som Bridesire hade.

  Kund: Margarita Datum:07-10-2017

 4. Slida/ Column Charmeuse assymetrisk Halterneck Bridesmaid/ Wedding Party Klänning

  Bridesire har några av de vackraste bröllopsklänningarna som jag någonsin sett i mitt liv! Jag visste att jag var tvungen att få en av dem genast! Jag berättar för alla mina vänner att göra bröllopshopping här!

  Kund: Maryana Datum:22-10-2017

 5. Slida/ Column Golvlång V-ringad Mamma kläder Chiffong Over Elastic satin Bridesmaid/ Wedding Party Klänning

  Jag är van att gå online och upptäcker att alla klänningar som jag gillade är på baksidan. Det var inte fallet med Bridesire! De hade faktiskt allt jag ville ha på lager, för en gång!

  Kund: Miia Datum:06-11-2017

Bästa erbjudandena