Hemsida >  Bröllopsklänningar
Visa 1 till 24 (av 764 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. Prinsessa V-ringad Golvlång Ärmlös Satinchiffongg brudklänning

  Jag älskade dina priser så mycket. Klänningarna speciellt bröllopsklänningar är inte lika dyra som jag trodde att de skulle vara. Jag köpte mig en som passade så bra. Jag har aldrig lyckats köpa från en onlinebutik men det var de bästa tjänsterna jag fick. Jag skulle gärna uppmuntra alla damer att köpa från er.

  Kund: Joyce Datum:30-07-2017

 2. Slida Column Organza Satin Kort Mini Axelbandslös brudklänning

  Jag är en fullskalad gal som ofta kämpar för att hitta klänningar som passar mig rätt och ser bra ut, så jag var verkligen rädd för att leta efter en bröllopsklänning. (Tyvärr vet jag.) En vän berättade för mig att besöka din webbplats. Bridesire, ditt urval av vackra klänningar förvånade mig. Jag hade ärligt haft svårt att avgöra om bara en. Jag vet att det är en cliché, men jag kände mig som en prinsessa på min bröllopsdag. Jag tog även upp några cocktail klänningar för smekmånaden.

  Kund: Crystal Datum:04-08-2017

 3. Slida/ Column Chiffong Satin Watteau Släp Halterneck brudklänning

  Natten min pojkvän föreslog jag började leta efter bröllopsklänningar och trodde att det skulle ta månader att hitta den rätta. Jag hade fel!! Tack vare Bridesire var det lätt att hitta rätt klänning. Jag kunde inte ha varit lyckligare med den klänning jag väljer. Det passar sant till storlek, så det behövde inga förändringar och det var GORGEOUS. Utseendet och känslan av klänningen översteg mina förväntningar. Tack för att du gjorde det som kunde ha varit stressigt, köp en bris.

  Kund: se Datum:09-08-2017

 4. Balklänning V-ringad Kapellsläp Lång ärm Taft Spets brudklänning

  Bridesire är den bästa affären för att handla din bröllopsklänning. Jag beställde min brudklänning sex månader tidigare och jag var imponerad av frakten. Det kom tidigare än förväntat och det var av bästa kvalitet. Innan leveransen var vi alla oroade på grund av att det var något av det dåliga betyget hade vi men vi hoppades på det bästa. Vi älskade kundvårdslaget eftersom de verkligen hjälpt oss att få den klänning jag ville ha och de var tålmodiga nog eftersom jag tog tid att välja den bästa klänningen för mitt bröllop. Min klänning passade mig så bra jag fick aldrig återvända eller göra någon justering som det var perfekt. Jag skulle inte ha något emot att säga till mina vänner att komma och handla med dig för sina klänningar. Jag var väldigt imponerad av att fortsätta göra ditt företag på så sätt.

  Kund: loredana Datum:14-08-2017

 5. slida/kolumn Spets Satin Svepsläp Axelbandslös brudklänning

  Bridesire Jag älskar hur du ger tjänster till dina kunder. Du gör allt som kunden berättar för dig. Jag älskade hur du gör din förpackning. Jag köpte en promkjole och förpackningen var jättefin. Någon kanske trodde det var en väldigt dyr klänning. Jag skulle gärna shoppa mer saker från dig. Så mycket som din återvändande politik är mycket strikt kan jag inte klaga på någonting annat för att det trots allt återkommer sällan för att du gör allt som din kund berättar för dig och om ett misstag händer så gav kunden fel information. En annan sak jag älskar om dig är hur du har ett brett utbud av produkter och de är alla perfekta. En kund kan enkelt välja vilka sviter som är bäst utan att behöva ta någonting för att hon är tvungen att. Jag måste handla med dig igen när som helst snart behöver min dotter mer av din klänning.

  Kund: Kathy Datum:19-08-2017

Bästa erbjudandena