Hur väljer du bröllopsskor?

Även om skorna oftast är mindre utvecklade än bröllopsklänningen, bidrar de helt och hållet till att perfekta din bröllopsklänning. Nedan följer några instruktioner att välja utan ånger.

Trendiga bröllopsskor

Alla modeller av skor kan bäras av bruden, men skorna överensstämmer med alla klädstilar. De kommer att vara vita, brutna vita eller färgerna på din klänning eller strumpor. Du är också fri att välja ballerinas eller spädbarn vars band kommer att vara prydda med rhinestones hjärtformade, idealiskt avtagbara i slutet av kvällen. Om du gifter dig på sommaren är de småhäftiga mulorna trendiga och mycket eleganta. Stövlarna kommer att vara perfekta för bröllop i oktober eller bara för att klä på en klänning med flätor. Dessutom kan du välja vilket material som helst som vet att skinnet är tidlöst. Den mest ursprungliga tanken skulle vara att du beställer skor gjorda i samma tyg som din klänning.

Bekväma bröllopsskor

Det är sant att ditt bröllop är en unik dag, så du har råd med undantag och till och med dumhet. Men kom ihåg att dina bröllopsskor måste låta dig se till att du stannar och dansar. Gå inte för långt från din vanliga stil av skor. Om du är särskilt bekväm med platta klackar, välj inte din dag för att experimentera skor 12 cm höga. Den mest fördelaktiga hälhöjden för komfort och hållning är 5 till 7 centimeter. Slutligen och inte minst, köp dina bröllopsskor flera dagar i förväg och sätt dem regelbundet för att mjuka och forma dem vid dina fötter. Därmed garanterar du maximal komfort och du kommer att undvika att hitta dig själv barfota vid ditt bröllop.

När det gäller dina brudskor har du mer än någonsin rätten att agera som du vill. Det är fortfarande lämpligt att välja en modell som kommer att sublimera dina kläder efter dagen.

Vad håller London Fashion Week i 2018?

Fashion Week är i flera år ett tillfälle för designers att presentera sin samling för varje säsong. Det är en global händelse som äger rum två gånger om året i olika huvudstäder runt om i världen som London. Dessa föreställningar är lika exceptionella som de andra, så att åskådare alltid förväntar sig att bli förvånad.

Från den 15 februari till den 20: e kommer den 67: e utgåvan av London modeveckan att hållas, där alla modeaktörer kommer att mötas. Unga designers är också hedrade som alltid. De har enastående möjlighet att visa sin talang och göra sitt yttersta för att locka en krävande publik. Placeras under tecknet kreativitet och innovation, lovar sina samlingar att vara mycket olika. Dessa nya designers har också möjlighet att gnugga axlar med de mest kända designersna. De senare arbetar oftast på uppdrag av stora modehus som har ett gott rykte. Alla dessa element garanterar färgglada visar och skapelser med flera inspirationer. Vissa artister har reciterade punkandan genom att lägga till en liten militär touch. Andra föredrog att dra sin kreativitet från brittiska eller kreolska stilar. De erbjudna artiklarna handlar inte bara om kläder, men också olika modeaccessoarer som påsar, hattar eller skor. London modeveckan kommer att sätta trenderna för alla årstider, vare sig det är färger eller material. Många modeentusiaster kommer att inspireras för att komponera deras utseende beroende på omständigheterna.

Förutom modeshowen erbjuder detta evenemang många attraktioner för de 14.000 som förväntas. En festival hålls från 22 februari till 25. Mer än 120 brittiska och internationella varumärken samarbetade för att organisera köpcentra. Det kommer också att finnas föreläsningar om stilpresentationer och industri. Dessa kommer att fokusera lika mycket på mode som livsstil och teknik. De viktigaste värdarna för dessa konferenser kommer att vara Daphné Guiness, en sann ikon för mode och Daren Skey som köper stora mängder herrkläder. Det finns också designers Orla Kiely och Markus Lupfer samt VD för Fioricci, Janie Schaffer. Detta tillvägagångssätt syftar till att strama kopplingarna mellan varumärken och konsumenter. Den förra har möjlighet att skriva nya kontrakt medan de senare får chansen att smaka på spänningen i Londons modevecka.

De ideala smekmånadsidéerna

Smekmånaden är en integrerad del av en lyckad bröllopsceremoni. Men om du inte vill ha en traditionell destination, kan du välja en mer original resa.

En fråga om smak

Glöm Venedig och dess alltför klassiska gondoler! För en unik smekmånad har du valet mellan flera destinationer. Beroende på dina önskemål kan du upptäcka öknen, platser som fortfarande är okända eller otroligt lyxiga.

Guld och sidodrag lockar dig? Ditt resmål är utan tvekan Dubai. Den här staden har kunnat blanda med talang lyxen och traditionerna. Du kan utforska kamelbanorna i öknen eller tillbringa en eftermiddag i ett köpcentrum med designerbutiker. För en smekmånad mellan november och april är detta den perfekta platsen.

För dem som uppskattar förändringen av landskapet till tusentals kilometer öppnar Japan sina dörrar. Detta land är flera och det är bättre att välja några specifika destinationer för att undvika att gå vilse i en så stor lista över rikedomar. Kyoto är idealiskt för traditionälskare. Tokyo kommer att förtrolla dig med sina kontrast och futuristiska ansikte. Mellan exceptionella landskap och majestätiska tempel är Nikko också ett viktigt resmål. Glöm inte, montera Fuji på våren!

Vill du upptäcka ett annat ansikte i Afrika? Zanzibar är för dig. Beläget i Indiska oceanen är denna ö naturligt känd för sina drömmars stränder. Men det är också möjligheten att gå ut i en tät regnskog och vandra genom glada och gästfria städer. Madagaskar är också en plats att utforska. Fortfarande liten turist är denna destination perfekt för äventyrare. Du kommer att upptäcka ett engagerande folk och en frodig natur. Glöm inte att säga hej till lemurer!

Classics revisited

Stillahavsområdet och dess drömöar lockar dig? Varför inte prova Hawaii, en amerikansk stat som erbjuder oöverträffade landskap? På plats kan du naturligtvis lata på drömmarnas stränder men också att göra sport – surfing, dykning, vandring … – eller upptäck en rik och okänd gastronomi.

Italien är inte bara Venedig. Varför inte besöka Rom för en känslomässig smekmånad? Naturligtvis kan du utforska de stora monument – Peters, Colosseum, Fontana di Trevi … – men du kan också förlora sig i sina mest intima områden: Testaccio, Garbatella eller Trasvevere och njuta av utmärkt gastronomi.

Vill du ha en ekonomisk smekmånad? Grekland kommer att ge dig tillfredsställelse. Med sina historiska platser och stränder i drömmar kommer du att vara helt oskadd.

Annan närliggande destination: London. Perfekt för älskare av städer, till den brittiska huvudstaden upptäcka mytiska monument – Tower Bridge och Buckingham Palace – grönområden där man kan vandra i timmar – Regents Park eller Hyde Park – men också extra stadsdelar som Piccadilly eller Oxford Street.

Bröllopsförlovningsringar: Vad du behöver veta?

Före den stora dagen är det den inte mindre viktiga dagen för engagemang. Förlovningsringen, symbol för fackföreningen mellan två älskare, har en rik historia.

En gammal historia

Till skillnad från vigselringen har förlovningsringen en välkänd historia. Vi kan spåra det tillbaka till antiken. I Egypten, men också i Rom, utbytades en metallring – vanligtvis järn – och gjordes i vänster ringfinger. Detta finger valdes inte av en slump. Det trodde faktiskt att en ven som passerade genom detta finger – Vena Amoris – gick direkt i hjärtat. Traditionen fortsätter under medeltiden med en enkel ring. Vi föredrog modellerna utan ädelsten, reserverade för äktenskap. Den här ringen användes av de två älskarna.

Det var inte förrän det femtonde århundradet att diamanten visade sitt utseende på brudens finger. Det är kärleken till Charles VII – Agnès de Sorel – som hedrar denna tradition med en ring av flera stenar. Ensammen dök upp med ishduken Maximilian av Habsburg, som erbjöd sin framtida fru, Maria of Burgundy, en ring med en enda diamant.

En rik symbolism

En förlovningsring är inte bara en juvel som visar en förbindelse mellan två fiances. Ringets cirkel representerar det oändliga vilket naturligtvis måste motsvara kärlekens längd mellan två varelser. Ringen är beständig i en solid metall och motsvarar igen denna kärlek. Det är en ring som symboliserar ett framtidslover för två, ett heligt engagemang.

Det är möjligt att välja en förlovningsring med en eller flera stenar. Även om solituren idag är den mest erbjudna ringen, kan vi lägga till stenar för att lägga till en särskild betydelse. Således kommer diamanten att motsvara evigheten, topas till trohet, smaragd till den sanna kärleken, rubinen till passionen …

Förlovningsringen kan också graveras. Här presenteras parets symbolik med en inskription: datum för mötet, förnamn eller initialer.

Efter bröllopsceremonin kan förlovningsringen bäras i samband med vigselringen. Men om de inte går ihop är det då möjligt att överföra det till ringfingeren på höger hand. Om du bär dina två ringar på samma finger, är det vanligt att bära vigselringen vid fingerens och förlovningsringen framför så att den “skyddar” bröllopet.

Slutligen är förlovningsringen reserverad för kvinnliga fingrar. Mannen bär inte den. Han erbjuder det som ett tecken på kärlek och engagemang.

Trenden på vintern: de vita spetsdräkterna

Varför är vita spetsrockar trendiga?

Det finns knappast ett ämne som är så mångsidigt, förföriskt och samtidigt flickaktigt – romantiskt: spets. Mycket ofta används spetsväven, speciellt på klänningar, och om och om igen tolka och uppfinna kända designer spetsdräkter och diktera lite mode. I höst och vinter har de klassiska “icke-färgerna”, som vita som konstruktörerna, gjort det, såväl som toppen, det här materialet importerades redan i 15-talet från Orienten och slitna i Europa. Dessutom är vita spetsrockar ibland mycket romantisk, tidlös och mycket flexibel och bytbar. Inte undra på varför de regelbundet erövra kattsturer och modeshower av välkända trendhuvudstäder. Dessutom ger en vit spetsdräkt bäraren något väldigt romantiskt och samtidigt förföriskt, eftersom den spetsiga delen av kroppen blir en del transparent men ändå dolt. Således kan bäraren “spela” med sina charmar, utan att bli för öppenhjärtad. Alla dessa kvaliteter är rätt att hjälpa vita spetsrockar bli en trend om och om igen. Speciellt färgen vit är nästan aldrig ute av mode och är bara den senaste i varje säsong.

Populära stilar för vita spets klänningar

Snörklänning är naturligtvis inte lika med spetsdräkt. Beroende på säsong och säsong är alltid olika modeller av vita spetsrockar moderna, tygerna ändras också med respektive modsäsong. Särskilt på vintern är mycket långa midi och maxi klänningar i vitt och snyggt ser väldigt modernt och i efterfrågan. Många kombinationsalternativ gör det möjligt att uppfinna och optimera vit blöderklänningar om och om igen. Till exempel kan en vit lång långa klänning med långa ärmar bäras med en särskilt “dramatisk” rock, några stövlar kan orsaka en äkta paus i stil, eftersom det ibland kan vara mycket kallt på hösten eller vintern. Även med termiska tights kan en vit spetsdräkt användas på vintern. Termostrumbyxor i svart, brunt eller olika nyanser av grå är bäst lämpade för detta ändamål. Beroende på ärmlängden kan du också bära toppar eller T-shirts under klänningen för att perfekta lökens utseende. Mycket bra, speciellt med en längre vit spetsdräkt kan man ha på sig på vintern, speciellt stora tröjor (överdimensionerade) och cardigans. Dessa ger till och med en tunnare knipsklänning precis rätt beröring att bäras på hösten och vintern, utan bäraren fryser. Om du har valt en snygg vit spetsdräkt med tunna spaghettiband, kan du även ha en matchande turtleneck under klänningen och skapa nya accenter. Speciellt långa vita klänningar gjorda av spetsar är väldigt populära i vinter och kan stilas mycket bra på vintern med ovanstående trick och vinter. Designerns föredragna tyger är chiffon, men också satin, även om den här trenden är mer under föregående säsong. Men satin vit spets klänningar är inte på något sätt orm och kan fortfarande användas. Speciellt är chiffontyget väldigt varmt, eftersom det ger varje vit spetsdräkt en festlig touch, speciellt med sommarklänningar eller festliga kvällsklänningar av vit spets. Således är den här vintern med en vit spetsdräkt garanterad att vara trendig och kan ställa moderna accenter.

Svarta kvällsklänningar: varför de alltid är en blickfångare

Varför svarta kvällsklänningar eller balklänningar?

Oavsett om det är en snygg boll eller en annan fest, finns det knappast några myter om svarta aftonklänningar och bollkavajer. Man kan nästan tro att färgens svarta skulle bli ganska bortskämd – men motsatsen är fallet här. Svarta klänningar är en långvarig favorit och går nästan aldrig ur mode. Framför allt är svarta klänningar tidlösa, eleganta och passar nästan alla tillfällen. Klänningar i svart ser inte heller billigt ut, som några andra färger gör. Dessutom står svart för alla typer av kvinnor – oavsett om det är en cool skönhet med rött hår eller den mörka typen av kvinna. Dessutom, svarta kvinnor i alla åldrar, så att mogna kvinnor gillar att ta den svarta klänningen. Ett annat plus: Svarta klänningar gömmer ofta små “problemområden” som en liten mage eller breda höfter. Så varje kvinna med varje figur i en svart klänning känns bekväm och har en trevlig kväll. Svart är en färg som kan bäras varje säsong och säsong – oavsett om det är sommar eller vinter – med en elegant svart klänning för den speciella dagen, kan en kvinna inte gå fel och rör sig tekniskt på säker terräng.

Svarta klänningar kan kombineras mycket bra

Färgen svarta kan enkelt kombineras med nästan alla färger, så att en enkel svart klänning med rätt färger blir en riktig blickfångare. Det spelar ingen roll om det är vitt, jordiskt eller pastell – alla färger är möjliga att kombinera med klänningen. Så den svarta klänningen kan antingen vara med tillbehör som en stjal i vitt eller svart med bifogad, färgad gräns aufhübschen, men också en ljus färg som röd skulle kunna tänkas här. Bärarens fantasi här är inga gränser. Detta gäller även färgens val av skor – svarta stilettos kan se lika elegant ut. Om en “svart enbart look” bryts upp är stilettor i silver eller guld perfekta. Här bör dock tas för att se till att handväskans färg matchar stolen eller skorna. Ett annat måste för svarta klänningar är naturligtvis smyckesvalet. Med ingen annan färg har kvinnor så många alternativ och variationer att ha rätt smycken för en klänning. Till exempel är silver- eller guldsmycken, till exempel örhängen eller armband, mycket väl lämpade för svarta klänningar. Om du vill kan du bära ett vitt pärlhalsband med matchande örhängen i klänningen och ge outfit en klassisk touch av La Coco Chanel, som var känd för detta utseende. Även broscher är en surefire kombination i svarta klänningar – vare sig i koppar, silver eller guld. Här beror det bara på bärarens personliga smak.

Slutförandet av det kompletta utseendet stängs med matchande smink. Återigen, bärare av en svart klänning nytta eftersom de tyst kan använda lite mer färg. Missar aldrig en kvinna med en klassisk smink, en liten rouge och en röd läppstift, som ska skräddarsys för kvinnans hudfärg. Även ögonen bör vara lite betonade med mascara och avslutade det perfekta utseendet.

Vintage stilkläder kommer att bli heta år 2018

Vintageklänningar är återigen en absolut måste-ha i 2018. Oavsett om du bär dem avslappnade eller som cocktailklänningar – med en vintageklänning är du alltid väl tillrådd. Varför älskar vi kvinnor dessa kläder? Helt enkelt – de får oss att se elegant ut i varje situation och betona kvinnlighet. Och den bästa delen är att för varje typ av kvinna och varje tillfälle, kan den rätta klänningen hittas, eftersom tappestilen inte är strikt fokuserad på en snitt. Och de som inte har hittat vad de letar efter i modebutikerna borde definitivt titta runt på Internet, så hittar du även kvällsklänningar online, förstås också i vintage stil.

Så en sak är säker, även i 2018 borde man … eller en kvinna ha en tappningklänning i garderoben. Naturligtvis är frågan fortfarande att klargöras, vad kan man kombinera för det. Det här är en mycket svår fråga, eftersom de möjliga kombinationerna är nästan oändliga. En klassiker och lekfull är naturligtvis en liten stickad väst som du bär på en tappningklänning i 50-talet. Denna stil ser ung och oskyldig ut och ser förförisk ut, särskilt på vår och sommar. Om du föredrar något vildare, byt ut strumpvästen med en läderjacka. En look som du kan ha på sig avslappnad, men gör också en bra figur på en festnatt.

Naturligtvis är en tappeklänning på kontoret den absoluta iögonfallaren och ser samtidigt ganska allvarlig ut. Det här är varianten med en penna kjol utmärkt. Bara sätt på en fin blazer och du är uppdaterad igen.

Den mest vågiga och övertygade bland kvinnorna gör deras stil perfekt med en äkta petticoat som en petticoat. Några av de vintageklänningarna i 50-talstilarna har redan sys på en sådan petticoat. Fördelen är att du inte behöver oroa dig för rätt färg. Nackdelen är, om du gillar klänningen lite anständig, kan du inte bara lämna petticoat för att göra stilen mer avslappnad.

Men nu på frågan: Varför känner vi kvinnorna särskilt feminin i vintageklänningar? Till skillnad från många “moderna” klänningar skärs dessa klänningar, särskilt de från femtiotalet och början av 60-talet, för att betona den feminina kroppsformen. Det betyder att midjan är tunnare, så deco-te är också bättre och höfterna är bredare, så att den klassiska timglasformen uppstår. Samtidigt döljs de typiska problemområden som de flesta kvinnor klagar på, såsom mage, ben och skinkor. Och det bästa med Vintage Dresses är att det passar varje figur. Så det spelar ingen roll vilken storlek du har, oavsett om du har långa eller korta ben, en smal midja, smala eller breda höfter, etc. Dessa klänningar är verkligen för varje kvinna. Och vilka kläder kan annars hävda en sådan sak?

Och för att rensa den sista tviveln ur vägen: Vem en sådan klänning tycks vara obehaglig, borde definitivt prova varianten med en elastik i midjan. Dessa modeller betonar midjan och får dem att se fantastiskt smala, men samtidigt som de är bekväma som en joggingbyxa.

Så om du inte har en klänning i tappningstilen i garderoben, bör du byta den omedelbart, för även i 2018 är dessa klänningar ett måste och fortfarande helt hett. Så snabbt beställa några casual klänningar, cocktailklänningar eller balklänningar online.

Klänningar för kommande semestern

De vackraste kläderna till jul och nyår

En titt ut genom fönstret är nog. Det är redan mörkt på eftermiddagen och det är kallt ute. Vinteren är redan här. Flyg är redan semester framför dörren. Denna säsong kräver klart mulledvin och kastanjer. Modemligt krävs emellertid en koncentrerad mängd glitter. Matchande jul och nyår, boutiquer och varuhus är fyllda med festliga kläder och glänsande tillbehör. Mindre betyder inte mer på semestern. Tvärtom är mottot som når oss från de internationella katwalken: Låt det gnista snyggt. På jul och nyårsafton är utmaningen att få ljus och stil till de tråkiga vinterdagarna med stil och elegans. Bra att vi har hittat huvudtrenderna i årets högsäsong.

De tre “S” bra stilerna: sammet, spets och satin

Festliga klänningar görs i år av särskilt ädla material. Velvet absolut stjärnor 2017 säkert. Vare sig som långa balklänningar eller en kort cocktailklänning. nästan alla designers sätta på kvinnlig sinnlighet, som kan förmedla något annat material bättre än bara sammet för julhelgen. Om kvällsklänningarna är korta är sammet bäst dekorerade med spetselement eller genomskinliga komponenter. Satin klänningar är också mycket populära i år och kommer tillbaka med smalare remmar. Det raffinerade lungande underkläder ger sina bärare en särskilt ungdomslig touch. Chiffon är också tillåtet för långa klänningar och festliga blusar. Spetsar, broderier och utsmyckningar är också en hit som generösa volanger, stenig frans, fina blommönster och djärva mönster. Även den vågade boho chic stannar i mode i vinter.

High-necked Vs. strapless

Krageformen faller på festliga kvinnors kläder i vinter relativt tätt. Höghalsade sammet och chiffongrockar i viktoriansk stil och i mörka färger är särskilt populära. En annan stor trend som redan har fyllt sommarmånaderna är off-shoulder dresses. I vinter skapar de ett oföränderligt utseende i rika vinterfärger, till exempel klaret, smaragdgrön och stålblå. Även variationer av 80-talet Promdress är återigen moderna. Speciellt på nyårsafton ser ett asymmetriskt snitt särskilt elegant ut.

50 nyanser av silver och guld

Trenden går i år mot glitter och Glanzstoffe. Paljetter, pärlor, Lame optiska och metalliska färger är en oumbärlig del av vår jul och nyårs garderob. Alla nyanser mellan silver, guld och brons är representerade. Golden ornament på en svart sammet klänning eller silvergrå paljetter på kalv längd aftonklänningar, allt gnistrar, skimrar allt. Även ringbrynjor, som påminner om ringbrynjor, flödande tyg från disco eran, förskönat i denna juletid ädla aftonklänningar och eleganta jackor. Festliga kjolar och blusar med gnistrande potential är ett utmärkt val för julpartiet och ännu bättre för nyårsafton.

Kom tillbaka i slutet av året

Den extremt feminina och praktiska klädningsklänningen tycktes ha glömts ett tag. Under julperioden går det igen på framsidan. Det konvertibla plagget anpassar sig försiktigt till feminina kurvor och smickrar kvinnor i alla åldrar. Tillverkad av sammet, ull eller lycra med skimmer effekter, det är ett utmärkt val för jul. Med rätt tillbehör kan det enkelt “stylas” för nyårsafton.

Tyst natt, svart natt

Många färger har försökt att bestrida deras förrang på festligt sätt, men Black är fortfarande den obestridda klassiken. Vare sig svarta skinny jeans för satin blus vid jul eller svart kavaj veckad kjol nyårsafton – Svart är för festliga klänningar, som är vit för brudklänning: det smartaste valet.

Året av tillbehör

Skimrande Kuvert koppling i brons, sequined ankel stövlar eller pärlstavar: 2017 är året av tillbehör. Matchar med resten av outfitet, dessa kan ställa gnistrande accenter. Men akta dig! Om outfiten i sig själv glider, kan ett tystare tillbehör vara bättre passform. Aftonklänningar är korta och vanliga, de kan tolerera ljusa följeslagare väl.

Vilka balklänningar meddelas år 2018?

Vardagsvis har slitage på kvällen blivit mycket tolerant de senaste åren, men vid speciella tillfällen är det kvinnor som är mycket viktiga att klä sig enligt tillfälle. Balklänningar 2018 är mycket mångsidig, vilket fortsätter visa mycket hud, för att visa nästan ingen hud.

Festliga klänningar för kvällen i guld

På kvällen får kvinnor glittra och glansa. Färgguldet till det festliga tillfälle ökar i år. En klänning i guld kan visa mycket vacker hud, det spelar ingen roll om det är kort, midi eller långt. Men om du bestämmer dig för att ha på sig en gyllene aftonklänning, behöver du inte mycket smink, för det skulle bara avleda dig från klänningens elegans. Håret kan vara högt eller långt och en kort frisyr kan bäras till den gyllene klänningen.

Lång ärmar för en cool kväll

Dagens stjärnor har klänningar med ärmar som täcker mer än de visar. Långärmad höga klänningar och en updo är helt heta i år. Denna trend är verkligen ädel och har effekt på festliga tillfällen. En annan fördel med stilen, du behöver inte tänka på vad du ska bära om det är kallare ute.

Läcker genomskinliga klänningar

Helt transparenta klänningar är trendiga i år, men bara dristiga kvinnor som har en drömfigur och vet exakt vad de ska bära under borde våga göra så. Aftonrockar med delvis transparenta insatser, med tullslöjor eller genomskinliga överdelar, kan bäras av praktiskt taget vilken som helst kvinna. De är lämpliga för varje klädkod.

Vit för kvällen

Du kan också utföra i en vit klänning på kvällen. Inte om tillfälle är ett bröllop. För vita aftonklänningar ska skuren vara mycket minimalistisk. Naturligtvis har den lilla svarta, förutom den vita aftonklänningen, naturligtvis fortfarande inte långlivad. Nästan alla variationer är tillåtna här: lång, kort, med spets, med tyll, med ärmar, rygg och axelfri.

Du borde ha detta under din kvällsrock

Om valet av kvällsslitage har fallit, bör du noga överväga vad du bär under. Valet av rätt bra spelar en stor roll. Till en bandeau-klänning passar en strapless bh och en rygglös klänning, det borde vara mer självhäftande silikonkoppar. Om klänningen är låg, kontrollera sedan att bh har en djup Dekoltee.

Vad passar över en kvällsklänning?

Klassiken är fortfarande stalad i matchande färgkombination. Om klädkoden tillåter kan det också vara en grov kort jacka. Den som har på sig en kvällsklänning med långa ärmar har inte detta problem.

För den perfekta kvällskläderna behöver du bara bära matchande smycken och skor. Den stora fördelen med årets kvällskläder är mångfalden. Eftersom inte varje kvinna har den perfekta siffran gör årets kvällsslitage det absolut tillåtet att även kvinnor med några få pund för mycket kan dölja det bra. Den som kan skina med sin figur kan göra det i guld i år. Valet av färgen på dina kvällsklänningar ger dig mycket flexibilitet.

Brudklänningstrender för 2018

Bröllopet är en av de viktigaste dagarna i en kvinnas liv, så allt från plats till datum till styling ska passa. Därför är det också troligt att leta efter några kvinnor som är viktiga som bröllopsklänningstrenderna år 2018.

Honan drar nytta i förgrunden

Under det kommande året kommer manliga världen sannolikt att se fram emot bröllop, för sexyness är ett stort problem. Under tidigare årstider var klänningarna ofta ganska vanliga och brett klippta, så det går 2018 på ett mycket femininare sätt till saken.

Mycket går i riktning mot genomskinlighet, djupa V-cut-outs och cut-outs. Lägg till det här bröllopsklänningens växande färgpalett. För det är inte längre skyldighet för bruden att framträda på bröllopsdagen med en vit klänning på bröllopet. Speciellt för det kommande året finns det också många modeller i färgerna darkbeige eller champagne.

Fortsätter trenderna från 2017

Men några saker kommer definitivt inte att förändras jämfört med i år. Om du vill visa de olika modeveckorna som klänningar kommer att vara i 2018 också ofta utrustade med massor av spets eller vintage look. Det finns knappast några gränser för klänningar. En topp klänning finns i olika variationer och fasetter. Dessa sträcker sig från den populära A-linjestilen och går upp till Vokuhila-klänningen.

Imorgonens bröllopsklänning ger emellertid ytterligare fördelar med det. Speciellt brudar som har lite starkare armar kan dygnet och tillräckligt dölja den här lilla problemzonen med tips på användarna.

Bröllopsklänning i Boho stil

Eventuellt kan bruden 2018 också inspirera av din mamma eller mormor och ge tips. Boho-stilen, som var populär på 1970-talet, blir alltmer övertygande brudklänningsvärlden. Dessa erbjuder en idealisk övergång mellan chic och ganska lös stil, vilket motsvarar det 21: a århundradet.

Bröllopsklänning i två delar

Ja, du har definitivt läst korrekt. Förutom de boho stil och vintage look är det kommande året även bröllopsklänningar från övre och nedre delarna inom mode. Dessa okonventionella brudklänningar består av en ganska enkel topp och en kjol som vanligen når knälängden. Kanske inte allas kopp naturligtvis inom några år i fotoalbumet kan du ännu berätta för dina barn att du var med en sådan “brudklänning” vid denna tid bang på trenden.

Accenter med svart

Som vi redan har hört mer är vit inte längre ett måste i moderna bröllopsklänningar. Samtidigt lämnas designdesignersna inte för det kommande året med enkla färger som beige eller champagne. Eftersom även svarta element i brudkläderna är tillåtna och till och med trendiga. Hur exakt detta kombineras kan någon brud välja sig själv. Till exempel är bröllopsklänningen med ett svart midjebälte högt i banan. Men även på andra områden som skor eller corsage. Till exempel kan klänningar i svart och vitt år 2018 användas utmärkt.

Mycket kitsch och blomstra

De flesta kvinnor bland oss ​​har förmodligen drömt en gång för att bära en brudklänning, som är försedd med ett stort antal ansökningar, volanger, rosetter, etc. i sin barndom det. Vad som förmodligen har blivit avskedat som att vara för kitschy eller barndom i vuxenåldern kan lätt bäras igen snart. Mottot till brudklänningarna 2018 är ju mer ovanligt, desto bättre. Det finns inga gränser för variationerna. Från frills till frans till glitter och pärlor är allt tillåtet.