Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Bar rygg
Alla klänningar öppen rygg är skräddarsydda för att garantera perfekt passform. Bläddra vår hemsida idag för att hitta din perfekta klänningar bar rygg.
Visa 1 till 22 (av 22 produkter)

1  

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  

 Gå till 

Bar rygg klänningar är eleganta och sexiga samtidigt

På hennes bröllopsdag vill varje kvinna vara sensuell, feminin och helt enkelt den vackraste. Med rygglösa brudklänningar är ett mycket bra alternativ, för det här utseendet kombinerar ny elegans med feminin sensualitet som ingen annan. Utsidan på baksidan kan understrykas perfekt med olika halsband eller attraktiva utklipp.

Elegant och sexig samtidigt

När klänningar ska se sexiga ut, finns det knappast en väg runt en baklös modell. Om en modell är vald, till exempel, är framsidan gjord med höghalsad, vilket ger hela grejen av mystik. Vem lägger på en grafisk topp kan också göra halsen mycket variabel. Således brudar som vill visa lite mer decollete, liksom de som inte vill presentera mycket, välrådade. Även de som behöver en något större bh-bollstorlek, kan välja en baklös klänning. Det finns motsvarande bras som antingen limmas eller bärs av bandeau. Kanske är modellen verkligen bearbetad så att någon bärare av underkläderna, som inte borde vara svart den här dagen, utan snarare beige eller hudfärger, inte är synliga. Sofistikerade utklipp på baksidan är den perfekta lösningen här och gör baklösa klänningar en touch mer förförisk och feminin.

Klänningens färger är varierade

Även om den klassiska färgen till bruden fortfarande är vit har många andra färgfacetter blivit moderna. Mycket smickrande och ändå traditionell är en delikat krämig ton, som annars fungerar mycket bra till en lite garvad hud. I en backless arbetad modell borde bruden också komma ihåg att hennes rygg är välsköttsfri, pimpelfri och har en mjukt tonad ton. Detta belyser det strålande utseendet på den här viktiga dagen för att börja ett gift liv, och gör varje kvinna på bröllopsallret så bra.

Flexibilitet krävs också för längd

Visserligen drömmer många kvinnor om klänningar, som smickrar figuren. Naturligtvis finns det modeller som är golv eller till och med med tåg. I denna fråga kan varje brud skickligt och enligt deras stil idéer i scenen. Även sjöjungfrustilklänningar är mycket populära och kan bäras väldigt rygglösa. Det är dock klart att bara sådana modeller är lämpliga att presentera en vacker rygg. Vid ett bröllop finns det otaliga situationer där bruden kan ses bakifrån. Därför är det meningsfullt att det här tas hand om att en eventuell snörning av klänningen inte är för tight. Under inga omständigheter borde bandet spännas för hårt, annars kommer det att skära in i köttet, vilket inte spelar någon roll om den nakna huden alls. En löst lagad bulle, som till och med kan dekoreras med känsliga blommor, ser inte bara bra ut, men passar också perfekt med tillfälle.