Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Balklänningar

Filtrera efter

    VIGSELPLATSER

    RYGGDETALJER

    Handla efter Pris

Visa 1 till 24 (av 239 produkter)

1  2345678910

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  2345678910

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Bridesire har en riktigt härlig samling bröllopsklänningar från stora märken. Jag kunde få de val som jag behövde för att verkligen kunna begränsa vad jag ville ha.

  Kund: courtney Datum:28-10-2017

 2. slida/kolumn Fyrkantig Kort/Mini 3/4-dels ärm Satin Spets Klänning

  Tack så mycket, Bridesire! Du räddade mitt liv! Jag skulle ha dött om jag inte hittade den perfekta promklänningen. Tack vare din samling av de mest snygga klänningarna kunde jag hitta en klänning som fick mig att se ut som en ängel. Jag var showstoppet vid evenemanget, och mitt datum kunde inte sluta stirra.

  Kund: shakeena Datum:03-11-2017

 3. A-linje Halterneck Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Jag ville ha en uppsättning matchande klänningar för mig och min syster till den här festen vi hade blivit inbjudna till. Det var kort varsel och vi var tvungna att se fantastiska ut. Lyckligtvis rekommenderades Bridesire till mig av en arbetskollega och jag älskade tjänsten plus samlingen av klänningar.

  Kund: Caycee Datum:09-11-2017

 4. Sjöjungfru Halterneck Golvlång Ärmlös Satin Klänning

  Jag kände mig allvarligt som en prinsessa medan du bär min Bridesire bröllopsklänning för första gången. På den faktiska dagen kände jag mig som en drottning! Tack för allt, Bridesire!

  Kund: Matteo Datum:15-11-2017

 5. slida/kolumn Chiffong Golvlång Enkelaxlad Aftonklänning

  När jag först spenderar på Bridesire, hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Efter lite uppmuntran från vänner som också har använt Bridesire bestämde jag mig för att ta chansen och köpte min brudklänning. Paketet anlände tidigare än förväntat och klänningen själv var lika vacker som jag hoppades. Det fick mig att känna mig som en prinsessa.

  Kund: Shani Datum:21-11-2017

Bästa erbjudandena