Hemsida >  Klänningar för speciella tillfällen >  Balklänningar

Filtrera efter

    VIGSELPLATSER

    RYGGDETALJER

    Handla efter Pris

Visa 1 till 24 (av 1035 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Hej Bridesire. Jag ville bara säga att jag blev galen igår eftersom min beställning inte anländer, men jag fick det i morse, och jag kände lättad. Den anpassade hemkomst klänning var vackra och den extra bågen såg väldigt söt. Jag är så glada över att bära den till hemkomstfest i helgen. Jag tror att du gjorde bra med min beställning, och även om det kom sent, jag tycker det är värt att vänta! Tack!

  Kund: Alejandra Datum:13-04-2017

 2. A-linje Hög hals Golvlång Kort ärm Taft Organza Klänning

  Jag letade efter en A-line axelbandslös klänning med utsmyckningar som dramatiskt kan dölja min spirande magen. Eftersom jag är en kontors gal och inte har mycket tid att handla, försökte jag checka ut Bridesire kläder. Jag var ganska imponerad av deras personal och hjälp de som när jag beställde för en skräddarsydd klänning.

  Kund: Sara Datum:17-04-2017

 3. slida/kolumn Bateau/Båtringning Knälång Ärmlös Satin Klänning

  Jag har aldrig beställt på Bridesire innan eftersom jag har redan vän som säljer brudklänningar, men jag försökte checka ut platsen förra veckan eftersom min vän inte har design som jag vill ha. Även om jag hade svårt att beskriva min beställning, den kundtjänst höll henne sval och hjälpte mig på min beställning ända till slutet. Jag ser fram emot att bära min beställning Nästa månad.

  Kund: Jessica Datum:21-04-2017

 4. slida/kolumn Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning

  Detta är den 3: e gången jag beställde från Bridesire och jag har aldrig stött på ett problem med dem sedan dess. Alla klänningar är exceptionella, och även om du beställer för en skräddarsydd post, känner säker på att det kommer att levereras perfekt med perfekt passform, också. På grund av detta rekommenderar jag ditt företag att alla kvinnor som söker välskrivna klänningar till mycket låga priser. Definitivt levererar Bridesire de bästa klänningar och kappor i online-marknaden.

  Kund: Bettina Datum:25-04-2017

 5. A-linje Ärmlös Enkelaxlad Satin Ankellång brudtärna klänning

  Jag visste inte att jag kunde hitta min dröm brudklänning för endast $ 300 på nätet. Jag letade efter en grimma tvåfärgad brudklänning i månader och jag blev chockad på priserna i gallerior och i butiker. Tur att jag hittade din webbplats.

  Kund: Nardos Aida Datum:29-04-2017

Bästa erbjudandena