Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Balklänningar

Filtrera efter

    VIGSELPLATSER

    RYGGDETALJER

    Handla efter Pris

Visa 1 till 24 (av 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Halterneck Knälång Ärmlös Chiffong Klänning

  Från första gången jag gjorde affärer med Bridesire visste jag att vi skulle gå väldigt långt tillsammans. Jag gav nästan upp på online shopping speciellt för klänningar. De tidigare butikerna var antingen långsamma i leveransen, levererade fel produkt eller var för dyra. Men när min vän rådde mig att prova Bridesire visste jag att det var nödvändigt att vara något bra med dem. Jag kommer ihåg min första order var en kvällsklänning. Inte bara var leveransen snabb men också priset var rättvist. Långtid Bridesire.

  Kund: Enacio Datum:30-07-2017

 2. Sjöjungfru Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Min man och jag hade detta brådskande möte på fyra dagar och jag hade inte en anständig klänning till var till tillfället. Vi korsade våra fingrar och beställde en klänning från Bridesire och eftersom det var vår första gång kunde vi inte hjälpa nöden oroa sig för att leveransen skulle vara i tid. Till vår förvåning hade vi den exakta klänningen som vi beställde inom två dagar. Priset var också lakan vänlig och tjänsterna i allmänhet utmärkt. Bridesire hela vägen.

  Kund: Constance Datum:04-08-2017

 3. A-linje Axelband Kort/Mini Ärmlös Taft Klänning

  Min fru har en födelsedag snart och jag ville göra något speciellt för henne. Hon älskar teatern, så jag fick oss några biljetter till en kommande show. Jag ville också få henne en ny aftonklänning för att visa henne hur mycket jag älskar henne. Jag är en komplett idiot när det gäller shopping. Lyckligtvis hjälpte damerna vid Bridesire mig ut. Jag slutade prata med ett par damer eftersom när jag först ringde visste jag inte vilken storlek eller färg som skulle få. Jag var tvungen att smyga och titta på min frus andra klänningar för att hitta rätt storlek. Då ringde jag tillbaka med sin storlek och en annan dam hjälpte mig att välja ut klänningen och färgen. Dina damer räddade mig på det här! Hennes födelsedag kom och hon älskade absolut den klänning vi valde och vi hade en bra natt på teatern. Jag har era damer att tacka för det!

  Kund: nils Datum:09-08-2017

 4. A-linje Axelbandslös Knälång Ärmlös Organza Klänning

  Jag skulle vilja tacka killar för att vara tålmodig när jag lade fram min order. Jag är nöjd med klänningen eftersom det ser ut moderiktigt och stiligt. Förpackningen såg så fin ut som någon hade trott att klänningen var så mycket dyr. Jag kan inte glömma dina överkomliga priser, jag älskade bara allt.

  Kund: Silke Datum:14-08-2017

 5. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag älskar Bridesire på grund av deras snabba leverans. Min klänning anlände fyra dagar tidigt vilket är bra eftersom om det hade något fel med det skulle jag fixa det före dagen jag skulle lägga på den. Jag föredrar att shoppa med dig igen utan att tveka. Killar detta är företaget att handla med.

  Kund: Anja Datum:19-08-2017

Bästa erbjudandena