Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Gravid
Stort utbud av klänningar mamma. Förmodligen den största samlingen på internet. Alla gravid klänningar är skräddarsydda för att garantera perfekt passform.
Visa 1 till 24 (av 94 produkter)

1  234

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  234

 Gå till 

Klänningar mamma: Under andra omständigheter elegant och elegant till bröllopsallret

Du är gravid och vill gifta sig, men är rädda för större barn bump att göra något bra intryck eller sjukdomskänsla? Alla dessa frågor är nu helt ogrundade, finns det nu på brud marknaden ett brett utbud av charmiga moderskap bröllopsklänningar i alla typer av stilar och material som du känner dig helt bekväm och där man inte behöver dölja din mage, men även på ett underbart sätt i scenen. För vad är vackrare än en brud i gott hopp?

Vad ska man titta efter när man köper en modersportklänning

Om du vill gifta dig med graviditet och leta efter en lämplig modersport kläder, bör du vara uppmärksam på några viktiga detaljer. Eftersom med klänningar - både gemensamt och i själva verket brudklänningar - det finns många modeller som redan fungerar bra från korsningen fram för större barn magar, och är fortfarande bekväma och eleganta att bära. Men viktigast är materialet för brudklänningen (chiffong, spets eller liknande). Därför bör du, när du väljer ditt moderskapsklänning, helst ta hand om stretchiga och mjuka flytande tyger. Se också till att det kan justeras till buken vid ett senare tillfälle, till exempel på baksidan eller midjan. Dessa kriterier samt en raffinerad klippning säkerställer att din moderskap brudklänning växer med dig och kan bäras bekvämt varje månad av graviditet. Speciellt rekommenderas för gravida brudar är klänningar i Empire-stilen, som har en förhöjd midja och dart under bröstet. Populära här är z. B. tip kläder (också strapless) med en mage band av siden eller andra material med hjälp av vilket midjan kan röra sig uppåt beroende på storleken på barnet buken. Ännu enklare modeller med slipsbälte i ryggen är ett bra alternativ. Så brudklänningen kan enkelt justeras när som helst.

Välj rätt underkläder

Men inte bara mammaledningen borde väljas noggrant. Underkläderna måste också uppfylla de speciella omständigheterna, så du kan när som helst känna dig som hemma brud. Här bör betalas till valet av mindre på optisk, men snarare på praktiska aspekter. Först är det bh. Eftersom graviditeten fortskrider, kommer varje modell inte att sitta så länge som den har tidigare. Ofta är det tillräckligt att öka bredden med ett enkelt förlängningsstycke för bh-låsningen. Om det inte räcker, bara greppet till nästa större bredd eller till och med koppstorlek. Även trosorna bör naturligtvis sitta så bekvämt som möjligt. Särskilda graviditetsbyxor kan åtgärda denna situation och växa bekvämt med buken. För en något större babybump kan ett stödjande bukband rekommenderas, vilket också kan bäras under klänningen. Det är också bäst att välja hudfärgade underkläder. Detta blir nästan osynligt med en vit brudklänning.

Köp billiga bröllopsklänningar: Förtrollande Moders Bride Mode för varje Smak

Det finns otaliga leverantörer där du kan köpa bröstkorgar och klänningar billigt (till exempel en brudklänningchiffon). Men oavsett var du köper din moderskap brudklänning, oavsett om du är i brudbutiken på plats eller i en online brudbutik - lämnar urvalet av moderskapsmode inte någonting att önska idag. Och om du följer de tips som nämns här när du köper kläder, står ingenting i vägen för ditt drömbröllop med babyhöft!