Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Lång ärm
Om du antingen går till ett officiellt evenemang, en vintersamhälle, eller båda, bör du överväga att bära den bästa långärmad klänningar som du hittar här.
Visa 1 till 24 (av 50 produkter)

1  23

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  23

 Gå till 

Långärmad klänningar säkerställer det klassiska utseendet på självförtroende kvinnor

Om ett festligt tillfälle, bollbesök eller en elegant fest - med en elegant aftonklänning är varje kvinna väl klädd. Sortimentet är stort och innehåller mer än bara materialet och färgen. Speciellt de senaste åren kan det observeras att klänningar med ärmar är också på mode för unga damer. Anledningen är deras mångfald i skär och design, vilket erbjuder många alternativ för ett lyckat visuellt utseende.

Olika stilar av klänningar med ärmar

Dam som väljer en festlig långärmad klänning kan mycket väl ha på sig en bh under. Eftersom bärarna kan döljas med lätthet, är bortsett från starka armar diskret dolda. Mycket populär i modellvalet för formella klänningar är de vars ärmar är gjorda av transparent material. En fin silkedräkt med spetsar är alltid perfekt för ett festligt tillfälle och understryker bärarens femininitet. Också mycket populära är modeller med chiffong ärmar, som skärs brett mot slutet och därigenom ge glans och glamour. Helt höft är kombinationen av sammet och det ädla materialet, vilket skapar ett unikt utseende.

Huruvida korta eller långa klänningar gör det med sofistikering

Unga damer väljer klänningar, som ofta inte kan tilldelas en typisk stil. Vi pratar om elegant snygga modeller med långa ärmar, vilket visar en generös backside collet och därmed övertyga med enastående sofistikering. Medan en speciell enkelhet visas framifrån, accentuerar baksidan perfekt kvinnans charmar. Detta är ännu mer så när modellerna är korta kjolar och därmed visa lite benbotten. Naturligtvis finns det också klänningar med långa ärmar som gör att du får en puffig kjol eller en lång lång kjol. Dessa är särskilt lämpliga för eleganta föreställningar som ett teaterbesök eller ett festligt tillfälle eller bollbesök. Klänningarna kan givetvis också hållas kort för en elegant fest eller en inbjudan till en avslappnad musikal. Ett måste dock är att kjollängden handlar om en handbredd över knäet. Allt annat ser billigt ut och strider mot det ofarliga sexiga utseendet.

Bredt färgval ger klänningar för varje typ

Så eleganta klänningar med ärmar fungerar också, så mycket måste färgvalet understryka detta. Denna effekt fungerar bäst med modeller i vanlig svart eller midnatt blå, men också smaragdgrön eller rubinröd. Yngre damer föredrar avslappnade färger som orange, gul eller ädelbrun. Särskilt dessa färger kan kombineras mycket väl med transparenta tyger i samma ton och ser ändå inte inaktuella ut. Detta garanterar varje kvinna i en visuellt övertygande klänning det perfekta utseendet, också eller bara för att armarna är täckta och halsen i frontdekolleten lovar mer än han lovar. Kvinnlig elegans är fokus för uppmärksamhet.