1. Hemsida
  2.  > 
  3. A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning

A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning

    Storlekstabell
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Skräddarsydda mått
    Skräddarsydda mått:
    Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mängd:




Beskrivning:

FORM: A-linje, Balklänning, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: plocka upp kjol, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Satin
Visad färg: Colver



Produktrecensioner: Skriv en recension

     2020/03/29 08:06:57
    ida
    Jag fick en middagsklänning från dessa människor, den var fantastisk och av utmärkt kvalitet precis vad jag ville, även om deras priser är lite höga, deras kvalitet och varumärke är på en annan nivå.

     2020/01/08 07:59:37
    Mari
    Min beställning bekräftades mycket snabbt. Jag var mycket nöjd med min beställning. Jag älskade utseendet på min middagsklänning. Jag kan inte vänta med att slita på det eftersom jag vet att det definitivt kommer att vända några huvuden !!

     2019/08/20 17:28:39
    daniela
    Wow! Vart ska jag börja? Efter att ha blivit besviken över min lokala skräddare beställde jag min bröllopsklänning från Bridesire mindre än två veckor till mitt bröllop. Vi ville förnya våra löften, och jag bestämde mig för att en av mina enkla klänningar inte skulle komma i tid. Klänningen var det bästa jag har gjort för mig själv på länge. Alla älskade hur det såg ut för mig och komplimanger var många.

     2019/08/10 18:00:39
    Wallace
    Jag trodde att du skämt när jag skickade pengarna. Jag kunde aldrig tänka mig att jag skulle få klänningen som var i bilden till det priset. Jag är fortfarande chockad men tror att jag nu håller klänningen. Tack för att du gjorde dina priser överkomliga.

     2019/07/14 03:51:37
    Jennifer
    Att planera mitt bröllop var en mardröm för mig. Alla dessa beslut att göra på så kort tid. Jag beställde en uppsättning färgfärger från denna butik och de skickade dem snabbt ut. Det var så mycket lättare att ha färgerna framför mig och ta min tid att göra ett färgval. Tack!

     2019/05/19 19:42:22
    SHARON
    Fantastisk service! Vackra klänningar! Snabb leverans! Trendigaste klänningar! Allt är bara perfekt. Så glad att ha stött på den här webbplatsen. Jag är säker på att det har förändrats liv för många människor i nöd.

     2019/05/18 20:44:15
    Jessica
    Jag gift mig förra veckan och min fru beställde hennes brudklänning från Bridesire. Först ville jag inte att hon skulle slösa bort sina pengar på att köpa något online, men som hon ville ha det bestämde jag mig för att gå med det. Jag tycker att det var en av de bästa besluten hon gjorde!

     2019/05/10 05:36:36
    Erika
    Min vän rekommenderade mig den här sidan. Först var jag inte säker på om det skulle vara tillförlitligt eller inte. Men då bestämde jag mig för att ta en risk och gå för att köpa klänningen från dem. Jag är så glad att se att de uppfyllde allt som hävdar att vara.

     2018/01/28 06:02:27
    Sohrab
    Jag har inte upplevt att köpa online på grund av en dålig upplevelse förra året när jag köpte en bröllopsklänning från en annan brudbutik, men när min syster berättade för mig om jag tvekade jag inte. Hon hade bara bra ord om Bridesire, så jag försökte få min brudklänning från dem. Jag var ganska imponerad av detta företag. Representanten var artig och så tålmodig med min beställning kom klänningen en dag tidigare. Monteringen var imponerande och förpackningen var stor som om produkten kostar mycket. Jag måste säga att detta företag bara vill ha det bästa för sina kunder.

     2017/12/18 04:40:38
    Amanda
    Jag är ganska upptagen, så jag ska lämna ett kort meddelande till dig idag. Jag skulle vilja säga tack för att du snabbt levererade min klänning och för att ta hand om min order omedelbart. Tack för de perfekta ändringarna på mina klänningar och sjal. Jag älskar också det extra bandet på bodice. Det här är andra gången du gör affärer med dig och du fortsätter att förvåna mig. Två tummar upp!

     2017/12/13 02:47:19
    Zineb
    Jag är helt fascinerad av de produkter jag har köpt från dig. Det här är tredje gången jag köpte en klänning och du har aldrig misslyckats med mig. Tack så mycket för att upprätthålla en nivå av excellens i ditt företag.

Skriv en recension för A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

    Indikerar obligatoriska fält*
    Betyg:
    Ditt namn: *
    Din e-mail: *