1. Hemsida
  2.  > 
  3. Speciella Tillfällen
  4.  > 
  5. Studentklänningar
  6.  > 
  7. A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning

A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning

    Storlekstabell
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Skräddarsydda mått
    Skräddarsydda mått:
    Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mängd:




Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Pärla, Pärlbroderi, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Rosa



Produktrecensioner: Skriv en recension

     2019/08/17 07:54:39
    Nenita
    De rimliga priserna lockade mig. Men jag var också desperat efter en vacker bröllopsklänning. När jag såg vad Bridesire hade till salu älskade jag den här klänningen det ögonblick som jag såg att jag beställde omedelbart min beställning. Varje brud som letar efter en unik klänning, handla här och du kommer inte ångra.

     2019/08/13 00:25:50
    Brandy
    Mitt företag har verkligen vuxit på grund av smaken och urvalet i Bridesire. Många människor litar på min verksamhet på grund av kvalitetsklänningar. Tack Bridesire för att du har gjort det möjligt.

     2019/08/11 01:52:55
    GLORIA
    Jag undrade om jag skulle få en klänning som passar mig bra eftersom jag verkligen har lagt till vikt. Jag blev förvånad när jag besökte din webbplats och jag fick en klänning. Jag är den lyckligaste kvinnan i staden.

     2019/05/05 01:15:42
    adam
    Min 7 år gamla har den sötaste garderoben nu. Det är ganska lätt att göra honom glad - jag låter honom välja färger och stilar och där och då får vi det beställt. En stor hjälp för en upptagen mamma som jag.

     2019/04/03 04:33:45
    Adelisa
    Shopping för baby shower är nu en bris. Detta företag har ett brett utbud av babyartiklar och jag behöver inte kämpa mot andra kunder för att få vad som vill.

     2018/02/14 18:16:08
    Maximilian
    Bridesire är kanske inte så populärt som en brudbutik idag, men det blir säkert bättre för att hålla sina kunder nöjda. Fem order från dem för de senaste två åren och jag kommer fortfarande att fortsätta beställa från dem i framtiden.

     2017/11/22 16:32:28
    Natalija
    Jag letade efter en promklänning till min dotter den andra veckan när jag kom till din webbplats. Jag hittade en blå kort miniklänning med rufs på hemlinjen. Den har sötnos halsringning och den rynkade läppstiftet är perfekt att gå med sin svaga men kurviga kroppsbyggnad. Jag ringde genast Bridesire och berättade för dem att jag ville ha den klänningen. Personalen var alla upphetsade och tålmodiga i telefon och jag limmades snabbt till hennes charmiga telefonkunskaper. Ändå gick ordern bra och klänningen anlände på det avtalade datumet. Jag måste säga att klänningen ser väldigt fantastisk ut i verkligheten snarare än i bilder. Jag visade klänningen till min dotter och hon älskade rufflesna samt älsklingens halsringning. Jag köpte också ett nytt par sexiga öppna toed high heeled sandaler att gå med klänningen. Vet du vad??! Jag känner att jag är i mina tonåren igen och bara tittar på min vackra dotter i den fantastiska klänningen.

     2017/10/24 00:31:36
    Barbara
    Vilken vacker kvällsklänning !!! Perfekt gjort och definitivt den färg jag ville ha; röd. På den kvällen såg jag ut som en Barbie, jag hade beställt storlek 36 att vara gjord med e lätta material. Sanningen är att när jag öppnade det paketet störde jag för att jag trodde att det skulle vara ett fel, men gissa vad? Det var av färg, material och storlek jag beställde. Alla som behöver en nattklänning ska besöka Bridesire, och jag lovar att de inte kommer att ångra!

Skriv en recension för A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Chiffong Studentklänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

    Indikerar obligatoriska fält*
    Betyg:
    Ditt namn: *
    Din e-mail: *