Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar
Visa 1 till 24 (av 195 produkter)

1  23456789

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  23456789

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Enkelaxlad Golvlång Ärmlös Taft Klänning

  Det har varit ett tag innan jag fick den exakta produkten som jag beställde online. För det mesta var jag tvungen att skicka tillbaka paketet för att få återbetalning. Jag gav nästan upp tills jag bestämde mig för att shoppa vid Bridesire. Jag kunde inte tro att det jag såg var vad de levererade.3. Slutligen har jag stött på en online klädaffär som bryr sig djupt om sina kunder. Att vara en brideszilla, jag hade en miljon frågor att fråga försäljningsrepresentanterna på Bridesire. De lät mig känna att jag störde dem. Faktum är att de var glada att kunna erbjuda all information som jag behövde. Min bröllopsklänning är allt och en påse chips. Jag kan inte vänta med att rocka den den här lördagen.

  Kund: Drema Datum:22-10-2017

 2. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Lång ärm Klänning

  Så, min prom klänning förstördes på mig och jag hade inte nog att köpa en annan i butiken, så jag surfar runt för lite hjälp online när jag sprang in i Bridesire. Jag hittade några klänningar jag gillade att jag kunde få och valde en. Det kom precis i tid. Det såg bra ut och jag önskar att jag hittade det här först.

  Kund: Tina Datum:28-10-2017

 3. A-linje Hjärtformad Svepsläp Ärmlös Chiffong Klänning

  Jag vet knappt ens hur kvällsklänningar ska se ut. Jag är en komplett tomboy och jag har aldrig fått en förut. Nu när jag har varit i Bridesire, kanske jag måste börja!

  Kund: Suzanne Datum:03-11-2017

 4. slida/kolumn Juvel Kort/Mini Lång ärm Spets Klänning

  Min baby syster gifter sig och hon bad mig att välja ut klänningen. Jag älskar henne till död så jag var en stickler om vad jag ska välja. Jag kom över några som jag älskade på nätet och fick reda på att de var från Bridesire. Jag bestämde mig för att välja och beställa en jag trodde att min syster skulle älska, det kom för några nätter sedan och hon kan inte sluta leende. Tack!

  Kund: Anastasia Datum:09-11-2017

 5. slida/kolumn Hjärtformad Golvlång Svepsläp 3/4-dels ärm Chiffong Klänning

  Att köpa artiklar online har alltid varit ett problem för mig på grund av att du får produkter som inte ser ut som bilderna på nätet. Jo, det var förrän jag köpte en sexig kvällsklänning från Bridesire och det såg så vackert ut som jag förväntade mig. Jag kommer alltid rekommendera dig som bästa till alla mina vänner.

  Kund: Andrea Datum:15-11-2017

Bästa erbjudandena