Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Vit
Om du har en mild personlighet och ändå vill du vara fin under festen, bör du överväga att bära en vit klänning för tillfället.
Visa 1 till 21 (av 21 produkter)

1  

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  

 Gå till 

Vita klänningar: Den extra dosen av elegans och ljushet

I någon garderob av en kvinna saknas en vit aftonklänning. Och det är bra eftersom en vita klänning trots allt är avslappnad och elegant samtidigt och kan därför bäras för olika tillfällen och firande.

Eleganta klänningar i vitt: En riktig blickfångare

Förmodligen den största fördelen med vita klänningar är att de ger en absolut wow-effekt för varje tillfälle. Vare sig på fest eller festligt tillfälle: vita klänningar är alltid det rätta valet. Redan på 1920-talet lanserades den vita klänningen av ingen annan än Coco Chanel och därmed in i modevärlden. Även Christian Dior, den världsberömda designern, var en erkänd fan av vita klänningar. Sedan dess har plagget dominerat i modevärlden och är nu tillgängligt i de mest bländande och varierande varianterna. Färgen vit representerar en mycket spännande och populär färgvariant. Vit betraktas allmänt som oskuldsfärgen och utstrålar strax sommar, vår, ljushet och delikatess. Av denna anledning utstrålar vita klänningar sina bärare och glans, så att vissa avundsjuka blick garanteras. Naturligtvis kan vita klänningar inte bara bäras på den röda mattan, utan också användas för en romantisk middag, en avslappnad fest med vänner eller ett annat evenemang. Men en sak är garanterad: Med en vit bollkappa är ett framgångsrikt utseende oundvikligt.

Hur man kombinerar vita klänningar

Eftersom färgvit är i grunden en extremt enkel färg, tillåter det ett brett utbud av kombinationer och tillbehör. Beroende på vilket tillfälle som den vita klänningen ska bäras, erbjuder det naturligtvis olika tillbehör. Dessutom har färgen den stora fördelen att, även om den säkerställer ett strålande utseende, men ändå inte alltför prickigt eller påträngande, men verkar snarare välrenommerade. Om den vita klänningen i form av en blåsig klänning för en fest eller ett evenemang används kan smycken också misslyckas i enlighet med detta. För vita klänningar är guldsmycken särskilt bra, eftersom det tar den vita färgens kyla och berikar den med sin värme. Oavsett stora örhängen, guldarmband eller påsedda halsband: allt är möjligt. Om den vita klänningen dessutom är försedd med paljetter eller andra prydnadsföremål, ska tillbehören anpassas till dessa prydnadsföremål. Annars kan outfiten snabbt vara rastlös. Om det blir kallare på kvällen är chic blazers i naken eller rockande denimjackor de perfekta följeslagarna för luftiga klänningar i vitt. Naturligtvis fungerar den trendiga svartvita utseendet alltid. Här kombineras den vita klänningen med en svart jacka eller svarta tillbehör. Det luftiga och lätta övergripande utseendet kvarstår, även om skorna är så känsliga som möjligt. I annat fall kan resultatet bli för hårt en paus, som har liten harmonisk effekt.