Hemsida >  Bröllopsklänningar >  Lång ärm
Köp klänningar med lång ärm från Bridesire idag för att spara pengar. Alla klänningar med lång ärm är skräddarsydda för att garantera perfekt passform. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 20 (av 20 produkter)

1  

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  

 Gå till 

Långärmade klänningar: elegant, feminin och modern

Långärmade bröllopsklänningar har varit trendiga i ett antal år nu. De ger bruden enkel elegans och kan också fungera som tillbehör. Så fler och fler designers designar långärmade klänningar som kan bäras under alla årstider.

Fördelar med långärmade klänningar

Lång ärm gå till handleden och se klassisk och väldigt ladylike. En långärmad brudklänning är lämplig för nästan alla kroppstyper. Mycket ofta är långa ärmar fortfarande på formella bröllop. Långärmade klänningar är i grunden lämpliga för varje säsong. Deras stora fördel spelar dock vid bröllop på hösten, vintern eller våren, eftersom de är ett feminint skydd mot förkylningen. På sommaren låter bruden inte frysa i svala vindar.

Långärmar har också en annan fördel. Den som inte har armar som en toppmodell kan elegant dölja små manschetter på överarmar och axlar. Och även bröstremmarna försvinner under de täckta axlarna, beroende på tyget.

Ärmar och klänningslinjer

Långärmade är inte bara praktiska eller tråkiga. Eftersom de är tillgängliga i olika varianter. Den vanligaste ärmen är den vanliga ärmen. Han går smalt längs armen. Trumpet- eller klockhylsor är smala från axel till armbåge, medan den undre delen av ärmen är bredare, det vill säga har en klockformig form. Sällan är det klänningar med långa ballonger eller biskopsärmar. De är också breda på handleden, ett förbund på samma sätt binder dem igen. Speciellt flamboyant är batwing ärmar. De ligger strax under armbågen och sedan smala till handleden.

Om långa ärmar används som skydd mot kyla, rekommenderas ett ogenomskinligt tyg för det klassiskt eleganta utseendet. Långa ärmar gjorda av transparenta tyger, tyl eller chiffong, finns med eller utan känslig broderi och applikationer. Och under termen "klänningar Vintage" har även etablerat en mycket unik stil. Långa spetsar är ett måste här. Klänningar från kategorin "Bridal gowns tattoo" har en speciell effekt. Här är tipsen på de transparenta, långa ärmarna som är formade som krökta tatueringar.

Långärmade klänningar har en klassisk, smal, tunn linje. Men de går också bra med flared kjolar, till exempel stilen "klänningar Prinsessa". Ett framträdande exempel på detta utseende är Duchess Catherines brudklänning. För klänningar i sjöjungfru-stil, förbättrar de snygga spetsmuffarna toppens ljushet.

Tillbehör till långa klänningar

Vilka tillbehör kan bäras på långärmad bröllopsklänning beror på själva hylsan. Således fungerar väl utvecklade ärmar, till exempel med spets, rhinestones eller pärlor, som tillbehör för hela brudens utseende. Så, ju mer utdragen ärmarna, desto enklare är tillbehören. Undvik att använda armband eftersom de snabbt kommer att distrahera dig från helhetsintrycket. Visa halsen, ett känsligt halsband är tillåtet.