Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Vintage
Köp klänningar vintage från Bridesire idag för att spara pengar. Stort utbud av vintage kläder. Förmodligen den största samlingen på internet. Hög kvalitet men lågt pris.
Visa 1 till 24 (av 107 produkter)

1  2345

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2345

 Gå till 

Eleganta vintageklänningar för speciella tillfällen

Vintageklänningar ser elegant ut och utmärker nostalgisk charm samtidigt. För tillfället är långa klänningar i den populära retro looken i mode. Designern använder mycket olika epoker, så det finns något för varje smak. Till exempel finns det stora modeller av långa ärmar från Golden Twenties. Dessa mousserande modeller presenteras i tilltalande metalliska toner och är vanligtvis dekorerad med paljetter eller fransar. Om du vill ha ett femtioårigt utseende borde du definitivt ta en klänning med en bred svängande petticoat. På 60-talet bar kvinnorna vid speciella tillfällen då plötsliga mantelklänningar. Enkla modeller i färger som burgunderrött och grangrönt ser särskilt högtidligt ut. En snygg 70s-Jaher look lyckas med klänningar, som var dekorerad med lekfulla flounces. På 80-talet upptäckte de axelkuddarna, som inte slutade ens före kvällsslitan. Om det är för mycket av en bra sak för dig, välj sedan en brett klänning av ett något glänsande tyg och kombinera det med ett brett midjebälte. Denna look var också helt höft på 80-talet. Idag gör han en cool retro stil.

Kombinera vintage klänningar ordentligt

Snygga vintageklänningar är perfekta för olika tillfällen. Du kan bära kvällsrockarna på en cocktailparty, på en konstutställning, på din bästa väns bröllop eller på en elegant restaurang. Förutom klänningen borde tillbehören rösta. Endast de ger utrustningen den sista handen. De 20-åriga klänningarna, passar perfekt med en slående huvudbonad, till exempel Fascinator. Även hårband som är dekorerade med fjädrar, passar till det här ser ut som en handske. På 50-talet tyckte kvinnorna om att binda upp märkbara bågar i håret. Modeller med söta polkadoter passar perfekt med petticoat. Allt du behöver göra är att få de coola frisyren från det här decenniet. För 60-talet är iögonfallande och färgstarka tillbehör, i form av färgglada örhängen och armband det optimala valet. De skämtar upp den enkla skiftklänningen från den här tiden. För att göra detta bär du högsta möjliga hår, som är strängt bundna. Dutt och updo är lika tillåtna. Bara ett decennium senare blev disketten en av de mest populära tillbehören någonsin. Du kan också bära det underbart för en klänning. Det ger dig ett särskilt ladylike utseende. Elegant silver eller guld smycken kompletterar utseendet. På 80-talet började kvinnor ha extra långa pärlhalsband med sina aftonklänningar, och de tyckte om att ha på sig flera över varandra. En axelväska kompletterar utseendet.