Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Svart
Köp svarta klänningar från Bridesire idag för att spara pengar. Vi har mer än 1000 stilar av svarta klänningar att välja mellan. Försäljningen på klänningar varje dag.
Visa 1 till 24 (av 46 produkter)

1  2

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2

 Gå till 

Svarta klänningar: Den fashionabla allrounden

Redan sade Coco Chanel i sin anteckning till Vogue att med tiden blir svarta klänningar ett plagg som någon kvinna kan och kommer att ha på sig med smak. Hon borde vara helt rätt. Till den här dagen är svarta klänningar den absoluta klassikern av mode och därför finns det i varje kvinnas garderob. Lång eller kort, smal eller bred: den har revolutionerat mode och är inte utan anledning så populär. Svarta klänningar finns i en mängd olika stilar, stilar och prisklasser. De kan kombineras med nästan vad som helst och är därför den absoluta favorit hos många kvinnor.

Svarta klänningar revolutionerar mode

Nästan varje kvinna har minst en i hennes garderob: svarta klänningar! Inte konstigt, för det är alltid värt en investering. Trots allt är färgen fantastiskt okomplicerad, passar alla tillfällen och kan kombineras fritt och formas efter önskemål. Coco Chanel uppfann den svarta klänningen redan i 1920-talet. I mode-OS gjorde den svarta klänningen det genom många begrepp som Audrey Hepburn eller Marylin Monroe. Under tiden finns det den svarta aftonklänningar i olika former, skärningar och varianter. Ändå är det fortfarande en av klassikern i modevärlden idag. Vare sig en elegant middag eller för speciella tillfällen: Den svarta klänningen kan kombineras perfekt för olika tillfällen och är därför väldigt okomplicerad. När den är köpt, stannar den länge i garderoben, eftersom den kan kombineras igen för en mängd tillfällen.

Hur kan du göra svarta klänningar?

Svarta kvällsklänningar vet egentligen exakt hur mode fungerar. Mindre är även med dessa klassiker mer. Svarta klänningar kännetecknas speciellt av deras minimalistiska karaktär och styr alla ögon alltid på det väsentliga. Av denna anledning bjuder svart klänningar på många tillbehör, vilket kan vara - beroende på tillfälle - iögonfallande. Uttalande halsband eller örhängen i kombination med en svart klänning ger ett särskilt framgångsrikt utseende. Även ett stort par solglasögon sätter den svarta klänningen perfekt i scenen. Förutom tillbehören kan själva stylingen också vara snygg och iögonfallande. De olika texturerna och nedskärningarna visar hur bytbar den svarta klänningen är. Så det finns korta modeller som cocktailklänningar och klänningar, vilket ger utsikten över pumparna och benen fri. Om valet är en kort klänning, ska kvällsklänningen vara stängd på toppen. Svarta klänningar kan dock också vara utrustade med paljetter, flänsar eller utklipp, vilket ger dem en mycket extravagant beröring. På så sätt blir den svarta klänningen omedelbart en blickfångare. Lämpliga tillbehör som iögonfallande höga klackar eller grova bikerjackor ger en modern och avslappnad stil. Den svarta klänningen kan kombineras om och om igen på grund av dess enkelhet.