Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Aftonklänningar >  Chiffong
Om du längtar efter att ha glamour och sofistikering i en klänning, är en chiffongklänning den rätta typen klänning för dig.
Visa 1 till 24 (av 192 produkter)

1  2345678

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2345678

 Gå till 

En klänning av chiffon sätter femininity ramar är ett perfekt

Nästan något tyg är så bra för festliga kvällsklänningar som chiffon. Dessa kan användas vid olika tillfällen och erbjuda ett brett utbud av design och modellledning. Vare sig aftonklänningar långa eller har arbetat som en cocktail klänning, gjord av chiffong sätta kvinnlighet av dess bärare perfekt.

Chiffong är ett populärt material för kvälls- och brudkläder

Chiffon är ett något glänsande och lockigt tyg med fina längsgående spår. Materialet består av tungt vridna garn, där rotationsriktningen ändras om och om igen. Vanligtvis är den mycket tunna väven gjord av silke eller konstgjorda fibrer som polyester. Det är transparent och väldigt lätt, vilket gör det underbart att ha på sig. En klänning gjord av detta material känns väldigt bra på huden och sätter kvinnlighet inte bara visuellt i rampljuset, men också med varje rörelse. Är gjorda av denna materiella klänningar kort, är mestadels högkvalitativa cocktailklänningar talet. Designen är varierad och lämnar lite att önska för bollprinsessor. Huruvida arbetar som bustier eller med en urskärning som hålls V-format, eller hög hals med liten krage, kommer en festlig klädsel chiffong alltid leva upp till sitt anspråk på kvinnlighet.

En chiffongrock - en musthaveklassiker för varje kvinna

Chiffon är en fransk term som betyder transparent tyg. För att säkerställa att allt redan är sagt, eftersom den sofistikerade i att bearbeta materialet i en vacker klänning gör varje kvinna en balens drottning. Klänningen kramar den kvinnliga figuren, oavsett om det fungerar som en klänning med overskirt eller som en modell med ett brett svängande kjol och monterade livstycket. När det gäller färgen är speciellt naken och pastellfärger efterfrågan. Dessa toner betonar klädbärarens filigree-personlighet och kan kombineras perfekt. Hudfärgade pumpar eller lätta sandaler som tar upp färgen på klänningen rekommenderas. Om du vill ha det svalare, som kombinerar en kort chiffongklänning med ett skal, så en jacka av denim eller läder. Detta skapar en underbar kontrast som gör att hela seriet är väldigt avslappet. Kombinationen med olika skor ändrar också uttrycket av detta unika kvinnliga plagg för speciella tillfällen. Medan höga klackar ser mycket klassiskt, kan en avslappnad helhetsintryck skapas med grova stövlar eller kilar.

Delikata smycken ger utseendet till perfektion

De som väljer en klänning av chiffong som antingen kan plocka upp den enkla klassiska i tillbehör eller begå verkliga inkonsekvenser. Enkla kedjor i silver eller känsliga örhängen betonar det utseende som materialet skapar. Vem det mer spännande och trendiga gillar speciellt som har åtkomst kvalitet Perlschmuckstücken så länge pärlhalsband med hög kvalitet spänne och små Perlohrsteckern. När det gäller handväska kvinnor klokast i denna typ klänningar med en koppling.