Hemsida >  Speciella Tillfällen >  Balklänningar >  Blå
Om du kommer att ha på sig blåa klänningar, måste du bestämma vilken smink som ska gå med den för att presentera dig som den mest dunkande promdronningen under natten.
Visa 1 till 24 (av 43 produkter)

1  2

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  2

 Gå till 

Blå klänningar är en visuell höjdpunkt för alla festliga tillfällen

Nästan någon färg visar så många olika fasetter som blå. Således är det också perfekt för att designa balklänningar vars fasetter täcker nästan alla stilar. Oavsett om de studerande väljer en chic kortmodell eller festliga opera besökare en lång tätt passande klänning, lämnar varje dams smak och stil.

En mängd alternativ

Om du väljer kortklänningar i blått en kort stund hittar du ett stort urval olika nyanser och skärningar. Vare sig elegant marinblå, elegant kungblå eller girlish ljusblå blir varje bollbesökare den verkliga prinsessan av evenemanget. Även med designen finns det ett bra val för varje figur och varje stil. Kvinnor som har något bredare höfter är välrådda med mjukt fallande klänningar i A-linjen. För ganska androgyna typer är utarbetade skapelser med ruffles, bows och rhinestones ett framgångsrikt alternativ. Om du gillar det ganska enkelt, hittar du modeller med en spännande hals och den väldigt trendiga Vokuhila-stilen. Visa så frambenet, medan klänningens baksida når ankeln.

Mångsidig användning av blå

Om det är golv eller fotled längd, är den här versionen perfekt för ett elegant och överdrivet bollbesök. Korta cocktailklänningar med brett svängande kjol passar ihop med den ungdomliga stilen och passar mycket bra för en dansklass eller prom. Även för det efterlängtade musikaliska besöket är dessa kläder väldigt bra och gör bara i färgen blå alltid visuellt någonting. Kvinnor som gillar att dansa ska se till att de väljer en modell som inte bara ger dem ett glamoröst utseende, men ger dem också gott om benrum. Om detta garanteras av att klänningen har en slits eller är försedd med en bred svängande kjol, lämnas den individuella smaken av bäraren.

Styling blå klänningar korrekt

Även om många damer är frestade att klä upp sig för en boll eller ett festligt tillfälle, bör de avstå från att göra det. Eftersom blå i alla nyanser, särskilt de mörka variationerna, ser väldigt elegant och ädel ut i kombination med små smycken. Speciellt om bäraren är ganska känslig och delikat kan alltför många tillbehör snabbt förstöra hela utseendet. Ett trendigt pärlhalsband, som slumpmässigt flatterar nacken är - beroende på den valda halsen varianten - men värt ett försök. Det är också viktigt att veta att armbandsuret inte räknas i form av smycken. Om du vill kan du förbättra ditt utseende med en högkvalitativ uttalande modell. När det gäller skorna kan blåklänningar kombineras mycket bra med filigrinesandaler eller sandaler. De som inte kan klara det kan byta till kattungehår, dvs skor med stilettklackar. Detta är bekvämt och visuellt inte så klumpigt som ballerinas eller halvhälsade modeller med band som binder in.